H επιστροφή του «Βασιλομπίλαρου» ως αντίπαλος στη Νέα Φιλαδέλφεια (vid)

H επιστροφή του «Βασιλομπίλαρου» ως αντίπαλος στη Νέα Φιλαδέλφεια (vid)

Μετά από 5,5 χρόνια καριέρας γεμάτη τίτλους με τη φανέλα της ΑΕΚ, ο Βασίλης Δημητριάδης επέστρεψε σαν αντίπαλος στο «Νίκος Γκούμας» ως παίκτης του Αρη σε ένα ματς που η Ενωση δεν αποδείχθηκε και τόσο... φιλόξενη.

Ο Βασίλης Δημητριάδης έχει γράψει μεγάλη ιστορία με τη φανέλα της ΑΕΚ την οποία φόρεσε για 5,5 χρόνια κατακτώντας 3 πρωταθλήματα με τα «κιτρινόμαυρα».

Τον Ιανουάριο του 1997 ο «Βασιλομπίλαρος» των οπαδών της Ενωσης αποχώρησε από την ΑΕΚ κι επέστρεψε στην ομάδα απ’ όπου ξεκίνησε την καριέρα του, τον Αρη όπου και κρέμασε τελικά τα παπούτσια του.

Μια μέρα σαν σήμερα, το 1997, ο Δημητριάδης επέστρεφε στη Νέα Φιλαδέλφεια ως αντίπαλος και γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο της ΑΕΚ ενώ βραβεύτηκε από τον Μιχάλη Κασάπη και την ORIGINAL πριν την έναρξη του ματς. Κορυφαία στιγμή, παρά την ευρεία νίκη της ΑΕΚ με 5-1 ήταν όταν ο Δημητριάδης σκόραρε και μείωσε προσωρινά σε 2-1 με τον κόσμο των «κιτρινόμαυρων» να ξεσπά σε χειροκροτήματα.

Για την ιστορία τα γκολ της αναμέτρησης πέτυχαν, ο Κωστής με χατ-τρικ (14′, 18′, 75′) και οι Μπορμπόκης και Κετσπάγια στο 40′ και το αντίστοιχα 80′. Ο Δημητριάδης είχε μειώσει στο 27′ για τον Άρη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ