Προχωρούν οι συζητήσεις για το φιλικό Παρτιζάν – ΑΕΚ

Προχωρούν οι συζητήσεις για το φιλικό Παρτιζάν – ΑΕΚ

Οι διοικήσεις των δύο ομάδων ξεκίνησαν επαφές για το επετειακό φιλικό 20 χρόνια μετά.

Οι συζητήσεις για το φιλικό ανάμεσα στην ΑΕΚ και την Παρτιζάν ξεκίνησαν, με τον πρόεδρο της σερβικής ομάδας, Μίλοραντ Βούτσελιτς, με επιστολή του να διατυπώνει την επιθυμία του συλλόγου να διεξαχθεί κανονικά η φιλική αναμέτρηση για να τιμηθεί η επέτειος των 20 ετών από το ιστορικό φιλικό του 1999 στο εμπόλεμο Βελιγράδι.

Συγκεκριμένα, ο Σέρβος πρέσβης παρέδωσε στην ΑΕΚ τη συγκεκριμένη επιστολή, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Η υποστήριξη της ΑΕΚ προς την ομάδα της Παρτιζάν, αλλά και προς τον σερβικό λαό γενικότερα, που τότε βίωνε τις δυσκολότερες στιγμές στη σύγχρονη ιστορία του, θα μείνει καταγεγραμμένη στην ιστορία της Παρτιζάν αλλά και της χώρας μας, μία κίνηση άξια θαυμασμού η οποία ενίσχυσε ακόμα περισσότερο τις αδερφικές σχέσεις των δυο λαών μας. Σήμερα, είκοσι χρόνια μετά, θα θέλαμε να παίξουμε και πάλι έναν φιλικό αγώνα στο Βελιγράδι φιλοξενώντας την αδερφή ΠΑΕ ΑΕΚ και ενθυμούμενη την 7η Απριλίου 1999».

Μάλιστα, ο Μηνάς Λυσσάνδρου είχε μια πρώτη επαφή με τον αντιπρόεδρο της Παρτιζάν, στο περιθώριο της γενικής συνέλευσης της ECA στην Ολλανδία τη Δευτέρα.

Ετσι, με εντολή των δύο διοικήσεων ΑΕΚ και Παρτιζάν ξεκινάει η συζήτηση αρχικά για το κατά πόσο είναι εφικτό να βρεθεί ημερομηνία για τη διεξαγωγή του φιλικού, με την ΑΕΚ από την πλευρά της να έχει «κενό» στο πρόγραμμα από τις 11 Μαΐου κι έπειτα, μετά το τέλος της σεζόν (εφόσον παίξει στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος). Οι Σέρβοι από την πλευρά τους… αργούν, αφού απομένουν τρεις αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της χώρας τους, ενώ ακολουθούν πλέι οφ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ