Βασιλειάδης: «Αν θέλετε 16 ομάδες καλή επιτυχία»

Βασιλειάδης: «Αν θέλετε 16 ομάδες καλή επιτυχία»

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης τόνισε πως δεν κάνει βήμα πίσω στο θέμα της αναδιάρθρωσης ενώ εμφανίστηκε μετανιωμένος που ασχολήθηκε με την υπόθεση και τα προκλητικά τηλεοπτικά συμβόλαια που μοίρασε η ΕΡΤ

Ο υφυπουργός αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης ξεκαθάρισε στην συνάντηση που είχε με τα στελέχη της Σούπερ Λίγκας και εκπροσώπους των ομάδων πως δεν κάνει βήμα πίσω στο θέμα της αναδιάρθρωσης. Αυτό μάλιστα που έχει ιδιαίτερη σημασία είναι πως ο υφυπουργός ήταν κάθετος στο συγκεκριμένο θέμα, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να διαμηνύσει στην διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος πως δεν συζητά την διεξαγωγή του πρωταθλήματος με 16 ομάδες και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Κι εδώ λοιπόν είναι το «ζουμί» της υπόθεσης γιατί οι ομάδες ζήτησαν να μην γίνει αναδιάρθρωση αλλά να πάρουν τα  χρήματα από την ΕΡΤ, αναφέροντας ως δικαιολογία ότι «δεν έχει φτάσει ακόμα η τροπολογία από την ΕΠΟ.

Σ’ αυτό το σημείο υπήρξε η αντίδραση του Βασιλειάδη, ο οποίος θέλησε με την τοποθέτηση του να βάλει τέλος στην συγκεκριμένη κουβέντα κι αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι δήλωσε μετανιωμένος που ασχολήθηκε με την υπόθεση. «Δεν θα παίξω την κολοκυθιά κι έχω μετανιώσει που πέρσι μπήκα στην υπόθεση για να βοηθήσω. Αν θέλετε 16 ομάδες στο επόμενο πρωτάθλημα, τότε καλή επιτυχία», υποστήριξε ο Βασιλειάδης.

Η ΕΡΤ μοίραζε πέρυσι δεκάδες εκατ. ευρώ σε ομάδες κάνοντας σκανδαλώδεις προσφορές με ασύλληπτα ποσά, με χρήματα του ελληνικού λαού, για να πει σήμερα ο υφυπουργός αθλητισμού ότι μετάνιωσε που ασχολήθηκε.

Όταν πέρυσι έδινε χωρίς καμιά σκέψη περισσότερα από 50 εκατ. ευρώ από τα ταμεία της ΕΡΤ (από τα χρήματα δηλαδή του ελληνικού λαού) δεν το είχε πολυσκεφτεί ο υφυπουργός αθλητισμού. Και σήμερα ο Γιώργος Βασιλειάδης έφτασε στο σημείο να πει ότι μετάνιωσε που ασχολήθηκε με την υπόθεση. Τα χρήματα όμως τα έχει δώσει ο Βασιλειάδης και δεν «γυρίζουν» στα ταμεία της ΕΡΤ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ