Παραιτείται από την υπόθεση του CAS για το -3 η ΑΕΚ

Παραιτείται από την υπόθεση του CAS για το -3 η ΑΕΚ

Οι λόγοι που η Ένωση δεν θα κυνηγήσει την έφεση, που είναι προγραμματισμένο να εκδικαστεί την Πέμπτη

Αύριο, Πέμπτη, είναι προγραμματισμένη η εκδίκαση της έφεσης της ΑΕΚ για την αφαίρεση βαθμών που είχε τιμωρηθεί, στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Θυμίζουμε πως μεταξύ άλλων είχε επιβληθεί στην Ένωση αφαίρεση 3 βαθμών, με τους Κιτρινόμαυρους να κυνηγούν την επιστροφή τους. Ωστόσο, η ΑΕΚ παραιτείται από τη διαδικασία, έπειτα από σχετική απόφαση που πάρθηκε τα προηγούμενα 24ωρα!

Η απόφαση της διοίκησης έχει να κάνει με την υπερασπιστική γραμμή που τήρησε η ΑΕΚ στα επεισόδια με τον Αγιαξ, όπου αποδέχτηκε τις ευθύνες της και  ζήτησε επιείκεια υποσχόμενη παράλληλα ότι θα υπάρξει σημαντικότατη βελτίωση την επόμενη σεζόν.

Στα πλαίσια αυτά η ΑΕΚ επέλεξε να μην υποστηρίξει την έφεση της στο CAS, ένα δικαστήριο συνδεδεμένο με την UEFA αφού ανεξάρτητα από το τυπικό μέρος όπου είχε μεγάλες πιθανότητες δικαίωσης είναι δεδομένο ότι το υλικό της δικογραφίας θα… έξυνε πληγές.

Σίγουρα ρόλο στην απόφαση της Ενωσης έπαιξε και το ότι ακόμη κι αν πάρει πίσω τους 3 βαθμούς δεν θα αλλάξει ουσιαστικά τίποτα στην βαθμολογική της κατάταξη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ