Έρχεται η Cimolai για το στέγαστρο της «Αγια-Σοφιάς» μέσα στον Απρίλη

Έρχεται η Cimolai για το στέγαστρο της «Αγια-Σοφιάς» μέσα στον Απρίλη

Απόλυτη επιβεβαίωση του 10.gr: Ερχεται μέσα στον Απρίλη άνθρωπος της Cimolai για την κατασκευή του σκεπάστρου στην «Αγιά Σοφιά».

Την Κυριακή το10.gr αποκάλυψε πως μέσα στον Απρίλιο αναμένονται στην Αθήνα οι άνθρωποι της ιταλικής Cimolai, που κατασκευάζει το στέγαστρο της «Αγια-Σοφιάς», προκειμένου να παραδώσουν τα πρώτα τμήματα του στεγάστρου στο εργοτάξιο.

Οι παραπάνω πληροφορίες επιβεβαιώθηκαν απόλυτα σήμερα, με την ΑΕΚ να ενημερώνει για τις παραπάνω εξελίξεις και τα όσα αναμένονται στη Νέα Φιλαδέλφεια, εντός του επόμενου μήνα.

Τα στελέχη της Cimolai έρχονται λοιπόν στη χώρα μας προκειμένου να προχωρήσει η τοποθέτηση του στεγάστρου στο οικόπεδο της ΑΕΚ και το γήπεδο να αποκτήσει για τα καλά μορφή. Ήδη έχει ξεκινήσει να «καθαρίζεται» ολοκληρωτικά όλη η πλευρά από το πέταλο της παλιάς 21 (έχει φύγει ο γερανός από το συγκεκριμένο χώρο, ο οποίος θα καθαριστεί και θα στρωθεί ακόμα και με χώμα) καθώς από εκεί θα ξεκινήσουν να δουλεύουν οι πρώτοι άνθρωποι της Cimolai για να τοποθετήσουν τα σίδερα για τον σκελετό του στεγάστρου.

Η συγκεκριμένη διαδικασία αποτελεί την πιο εντυπωσιακή φάση κατασκευής του έργου αφού ταυτόχρονα με την ολοκλήρωση του άλλου πέταλου στην παλιά σκεπαστή, το γήπεδο θα αρχίσει να παίρνει την τελική του μορφή με τσιμεντένιο σκελετό, εξέδρες και φυσικά, στέγαστρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ