Ροντρίγκες: «Χαίρομαι που ο ΠΑΟΚ θα κατακτήσει το πρωτάθλημα»

Ροντρίγκες: «Χαίρομαι που ο ΠΑΟΚ θα κατακτήσει το πρωτάθλημα»

Ο επιθετικός από το Πράσινο Ακρωτήρι μίλησε για τον Δικέφαλο του Βορρά και τόνισε ότι είναι χαρούμενος που η ομάδα βρίσκεται κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος

Ο Γκάρι Ροντρίγκες μετά τον ΠΑΟΚ πήγε στη Γαλατάσαραϊ και από εκεί βρέθηκε τον περασμένο Ιανουάριο στην Αλ Ιτιχάντ, όπου είναι συμπαίκτης με τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

Ο επιθετικός από το Πράσινο Ακρωτήρι μίλησε στο «Metropolis 95.5» για τον Δικέφαλο και επισήμανε ότι είναι χαρούμενος για την πορεία της ομάδας.

Μεταξύ άλλων τόνισε: «Επέστρεψα στην Αραβία, αλλά είμαι εκτός λόγω τραυματισμού και περιμένω άμεσα να επανέλθω, ώστε να βοηθήσω την ομάδα μου. Είναι καλή η ζωή εδώ, η ομάδα έχει βελτιωθεί, σκοράρει ο Πρίγιοβιτς και είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ».

Για τον ΠΑΟΚ είπε: «Φαίνεται ότι έγινε καλή δουλειά φέτος. Εγώ είμαι περήφανος που ήμουν μέλος αυτής της ομάδας και χαίρομαι πραγματικά που είναι κοντά στην κατάκτηση του τίτλου. Για μένα το σημαντικό αυτή την στιγμή είναι να είμαι αφοσιωμένος στην ομάδα μου και για τον ΠΑΟΚ να τελειώσουν όλα καλά και να πάρει το Πρωτάθλημα».

Για το ενδεχόμενο στο μέλλον να ξαναφορέσει την φανέλα του Δικεφάλου σημείωσε: «Το μέλλον ποτέ δεν το ξέρεις, ο ΠΑΟΚ ήταν μέρος της καριέρας μου, μου έδωσε την δύναμη να φτάσω μέχρι εδώ».

Όσον αφορά τον συμπαίκτη του στο Πράσινο Ακρωτήρι, Φερνάντο Βαρέλα, και την επόμενη μέρα της καριέρας του υπογράμμισε: «Διανύει την καλύτερη περίοδο της καριέρας του και θα σηκώσει το Πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ μετά από 35χρόνια. Χαίρομαι για τον Βαρέλα και την πορεία του, αλλά δεν μπορώ να πω απολύτως τίποτα για το συμβόλαιό του και τι θα γίνει, είναι προσωπική του υπόθεση. Είναι ιδιωτικό θέμα. Το σημαντικό γι’ αυτόν είναι ότι περνάει καλά στον ΠΑΟΚ, νιώθει ότι τον αγαπούν όλοι στον σύλλογο και φέτος θα γράψει ιστορία».

Τέλος, έστειλε μήνυμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Οι φίλαθλοι θα πρέπει να χαρούν αυτό που τους χαρίζει η ομάδα, να χαρούν τον τίτλο και όλα αυτά που πετυχαίνει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ