Επίσημο: Πήρε θέση ο Ολυμπιακός για τον Μπεργκ

Επίσημο: Πήρε θέση ο Ολυμπιακός για τον Μπεργκ

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός διέψευσε τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Μάρκους Μπεργκ να αποτελεί τον πρώτο στόχο για την επίθεση των Πειραιωτών.

Το όνομα του Μάρκους Μπεργκ αποτελεί ένα από εκείνα που διαχρονικά προκαλούν ενδιαφέρον για τον Ολυμπιακό, αλλά και τις υπόλοιπες ελληνικές ομάδες. Την Τετάρτη, λοιπόν, η περίπτωση του Σουηδού σέντερ φορ μπήκε και πάλισ την επικαιρότητα, ύστερ από δημοσίευμα, που τον παρουσίαζε ως τον πρώτο στόχο των Πειραιωτών για την ενίσχυσή τους το καλοκαίρι.

Εντούτοις, λίγες ώρες αργότερα η ΠΑΕ Ολυμπιακός πήρε επίσημη θέση για το συγκεκριμένο ζήτημα. Συγκεκριμένα, οι Ερυθρόλευκοι διέψευσαν ότι ασχολούνται με τον 33χρονο πρώην επιθετικό του Παναθηναϊκού, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «Δεν υπάρχει κανένα θέμα Μπεργκ».

Αυτή είναι η πρώτη φορά που οι Πειραιώτες παίρνουν θέση για μεταγραφικό σενάριο που προκύπτει ενόψει της καλοκαιρινής τους ενίσχυσης. Και μάλιστα για μία περίπτωση, για την οποία έχουν πολύ καλή γνώση των παραμέτρων και των λεπτομερειών της από παλαιότερες επαφές με την πλευρά του ποδοσφαιριστή της Αλ-Αΐν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ