«Θα μείνει καταγεγραμμένη στην ιστορία της Παρτιζάν αλλά και της χώρας μας η υποστήριξη της ΑΕΚ»

«Θα μείνει καταγεγραμμένη στην ιστορία της Παρτιζάν αλλά και της χώρας μας η υποστήριξη της ΑΕΚ»

Η Παρτιζάν με επιστολή της ευχαριστεί την ΑΕΚ για το φιλικό κατά τη διάρκεια του πολέμου το 1999 και την καλεί κι επίσημα σε νέο φιλικό για τη συμπλήρωση των 20 χρόνων.

ΑΕΚ και Παρτιζάν βρίσκονται σε συζητήσεις για επανάληψη του φιλικού που είχαν δώσει το 1999 εν μέσω πολέμου και παρά τις αντιδράσεις πολλών οπαδών της Ένωσης, το κλίμα ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι πολύ θετικό.

Κάτι τέτοιο φανερώνει και η «θερμή» επιστολή που φέρεται να έστειλε η Παρτιζάν στην Ένωση και τη δημοσίευσε το «Sportime».

Η επιστολή αναφέρει τα εξής: «Η υποστήριξη της ΑΕΚ προς την ομάδα της Παρτιζάν, αλλά και προς το σερβικό λαό γενικότερα, που τότε βίωνε τις δυσκολότερες στιγμές της σύγχρονης ιστορίας του, θα μείνει καταγεγραμμένη στην ιστορία της Παρτιζάν, αλλά και της χώρας μας, μία κίνηση άξια θαυμασμού η οποία ενίσχυσε ακόμα περισσότερο τις αδελφικές σχέσεις των δύο λαών μας. Σήμερα, 20 χρόνια μετά, θα θέλαμε να παίξουμε και πάλι έναν φιλικό αγώνα στο Βελιγράδι φιλοξενώντας την αδελφή ΠΑΕ ΑΕΚ και ενθυμούμενη την 7η Απριλίου 1999».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ