Τρεις επιστροφές και δύο απουσίες για τον Λουτσέσκου

Τρεις επιστροφές και δύο απουσίες για τον Λουτσέσκου

Ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για το εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Ξάνθη με τον Λουτσέσκου να βλέπει τρεις από τους απόντες να ενσωματώνονται στις προπονήσεις.

Ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στα Πηγάδια κόντρα στην Ξάνθη την ερχόμενη Κυριακή (31/3) με σκοπό να πάρει άλλη μια νίκη και να πλησιάσει στον στόχο του αήττητου πρωταθλήματος.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είδε το απουσιολόγιο να αδειάζει μετρώντας τρεις επιστροφές, ωστόσο δύο ακόμα παίκτες απουσιάζουν από τις προπονήσεις του Δικέφαλου του Βορρά.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τη σημερινή προπόνηση:

«Τρεις μέρες πριν την αναμέτρηση με την Ξάνθη κι ο Ράζβαν Λουτσέσκου είχε για πρώτη φορά μετά τη διακοπή της Super League Σουρωτή τη δυνατότητα να δουλέψει με όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές του.

Ίνγκασον , Σφιντέρσκι και Πασχαλάκης ενσωματώθηκαν στο κανονικό πρόγραμμα και ο ΠΑΟΚ ανεβάζει ρυθμούς για μια ακόμα επικίνδυνη έξοδο στο δρόμο του προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Στα… πιτς παραμένουν οι Λημνιός , Βέρνμπλουμ που συνέχισαν ατομικό πρόγραμμα με ασκήσεις στο γυμναστήριο και την πισίνα. Η προπόνηση αφορούσε την τακτική τόσο στο αμυντικό όσο και στο δημιουργικό τομέα και την κυκλοφορία της μπάλας.

Την Παρασκευή (29.03) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ