Μπακογιάννης: «Γήπεδο για ΠΑΟ στον Βοτανικό»

Μπακογιάννης: «Γήπεδο για ΠΑΟ στον Βοτανικό»

Ο υποψήφιος δήμαρχος Κώστας Μπακογιάννης αναφέρθηκε στην πρόθεση κατασκευής γηπέδου στον Βοτανικό.

Πράξη, σχέδιο ή προεκλογικό τέχνασμα; Σε κάθε περίπτωση ο υποψήφιος Δήμαρχος  Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης χρησιμοποίησε το χαρτί του γηπέδου του Παναθηναϊκού και κατ’ επέκταση και της Εθνικής ομάδας.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Best Fm» τοποθετήθηκε στο πλάνο που υπήρχε για γήπεδο στον Βοτανικό και το οποίο είχε τρέξει πριν αρκετά χρόνια η μητέρα του κι επίσης Δήμαρχος Αθηναίων Ντόρα Μπακογιάννη.

«Είναι κάτι που επεξεργαζόμαστε αυτή τη στιγμή που μιλάμε. Υπάρχει η περίφημη Διπλή Ανάπλαση, ένα σχέδιο νομικά τελειωμένο», είπε αρχικά ο Μπακογιάννης και συμπλήρωσε: «Έχει περάσει από το Συμβούλιο της Επικρατείας, είναι «κλειδωμένο». Δεν έχει θεσμικό ζήτημα και μπορεί να προχωρήσει αύριο το πρωί. Το μεγάλο ερώτημα είναι τι θα γίνει στον Βοτανικό, αν θα προχωρήσει το παλιό εμπορικό κέντρο του Βωβού που σήμερα ανήκει στις τράπεζες κι αν θα μπορούσαμε επιτέλους να μιλήσουμε και για ένα γήπεδο για την Εθνική Ελλάδας στον Βοτανικό. Το συζητάμε, το μελετάμε. Το κοστολογούμε για να είμαστε συγκεκριμένοι».

Από τα λόγια του είναι φανερό ότι έχει κάνει προεργασία. Όταν λέει ότι το κοστολογεί με την ομάδα του, το έχει σκεφτεί, Αλλά ως Δήμαρχος, αν γίνει, δεν αναφέρθηκε στο τι θα πράξει με τη Λεωφόρο. Εννοείται, ότι μιλώντας για Διπλή Ανάπλαση, σημαίνει ότι παίρνει ο Δήμος την ιστορική έδρα του Παναθηναϊκού. Στον αντίποδα, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Δημήτρης Γιαννακόπουλος ήδη τρέχει το πρότζεκτ «Athens Alive» κι έχει επαφές με τη νυν κυβέρνηση για το ΟΑΚΑ. Το γήπεδο είναι μία πονεμένη ιστορία και θα προχωρήσει πρωτίστως όταν υπάρξει ενότητα κι αποφασιστικότητα εντός του «τριφυλλιού» κι έπειτα από τους υπόλοιπους φορείς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ