Δράμπης: «Κανεί σωστές κινήσεις ο Καρυπίδης»

Δράμπης: «Κανεί σωστές κινήσεις ο Καρυπίδης»

Η παλιά δόξα του Αρη μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό και εξέφρασε την πίστη του στον Θόδωρο Καρυπίδη, λέγοντας οτι αξίζει τη στήριξη των οπαδών των κιτρινόμαυρων.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη, Κώστας Δράμπης, μίλησε στο Yellow Radio 92.8 για τον Αρη, τον Θόδωρο Καρυπίδη, τον Σάββα Παντελίδη, αλλά και την εποχή που αγωνιζόταν εκείνος στους κίτρινους.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Δράμπης

-Για τις ευχές του για τα 105 χρόνια του Άρη:

Πάντα πίστευα ότι η αξία μιας ομάδας αναφέρεται στην ιστορία της. Όσο μεγαλύτερη είναι η ιστορία τόσο πιο σημαντική είναι. Πρέπει να ζήσει η ομάδα και θα ζήσει. Οι συνθήκες κάποιες φορές τον φέρνει στα πάνω και στα κάτω λόγω οικονομικών κυριώς, γιατί έχει εμπορευματοποιηθεί ο αθλητισμός.

-Για την εξέλιξη του Άρη:

Όταν είσαι σε μεγάλη ομάδα έχεις την απαίτηση να πάρεις κάποιο τίτλο. Παλιά ήταν το συναίσθημα και τώρα είναι το οικονομικό. Για αυτό το κομμάτι κινδυνεύσαμε και πέσαμε κατηγορία τόσα χρόνια. Αν δεν υπάρχουν μαθηματικά και οικονομικά δεν υπάρχει ομάδα πλέον. Η ομάδα να είναι αυτάρκης και να μην χρεώνεται. Ο Άρης έχει διορθώσει πολύ τα πράγματα. Είναι λογικά στην αρχή να έχεις σκαμπανεβάσματα. Διορθώθηκε η ομάδα τον Ιανουάριο και αμέσως φάνηκε και στο γήπεδο.

Το ότι μπορεί να πάρει θέση στο ΟΥΕΦΑ είναι εξαιρετικό. Πρέπει να χειροκροτούμε τον Άρη και όχι να είμαστε βιαστικοί και ανυπόμονοι. Πρέπει να αλλάξει η ανυπομονησία του φιλάθλου. Ο Άρης είναι η ομορφιά του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο Άρης που έλειπε από το ελληνικό πρωτάθλημα. Ο ανταγωνισμός σε αναγκάζει να γίνεσαι όλο και καλύτερος. Δεν υπάρχει η έκφραση μία πόλη μία ομάδα.

-Για το οικονομικό θέμα στις ομάδες:

Η άποψη μου είναι κάθετη. Από τη στιγμή που χάνεις οικονομικά θα βουλιάξεις.

-Για τον Καρυπίδη:

Ο άνθρωπος κάνει σωστές κινήσεις. Μόνο που ήταν στην Γ και μετά στην Β εθνική και δεν λύγισε λέει πολλά. Έχει δίκιο που είχε παράπονο από τους φιλάθλους. Δεν είναι ανάγκη να τον κατηγορούμε. Φαίνεται να εργάζεται για τον Άρη. Δεν πρέπει να μπει σε στόχαστρο. Τα βήματα του για την πρώτη χρονιά ήταν περισσότερα από όσα θα μπορούσε κάποιος άλλος να κάνει.

-Για τον Παντελίδη:

Η άποψη μου είναι ότι μπορείς να είσαι πολύ καλός και να αποτύχεις και να είσαι μέτριος και να κάνεις παπάδες στο γήπεδο. Το άδικο είναι ότι οι προπονητές ανεβοκατεβαίνουν την κερκίδα. Πρέπει να έχει διάρκεια ο προπονητής και για μένα να είναι Έλληνας. Για να γίνεις προπονητής δεν υπάρχει εθνική σχολή Ελλάδος για τους προπονητές. Δεν γίνεται να παίρνουν σεμινάρια τεσσάρων και πέντε μηνών. Καμία ομοσπονδία δεν δίνει διπλώματα στον κόσμο. Πρέπει οι προπονητές να σπουδάζουν. Δεν θέλω να κατηγορήσω ότι δεν κάνουν σωστά πράγματα, αλλά κάνουν ελλειπή πράγματα. Ο προπονητής θέλει το πάντρεμα και του ποδοσφαιριστή και του προπονητή.

-Για το ρεκόρ που έχει με τον Άρη για τις 17 νίκες σε 17 παιχνίδια:

Εκείνη η εποχή ήταν το 1978 και 1979 και ήμουν ο πρώτος σκόρερ με εννιά γκολ από χαφ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ