Ολυμπιακός: Υπογράφει και φεύγει δανεικός ο Κάιπερς

Ολυμπιακός: Υπογράφει και φεύγει δανεικός ο Κάιπερς

Βελγικά Μέσα παρουσιάζουν ως κλεισμένη την μεταγραφή του Ούγκο Κάιπερς του Εργοτέλη στον Ολυμπιακό το προσεχές καλοκαίρι.

Ο Βέλγος στράικερ του Εργοτέλη, Ούγκο Κάιπερς, έβγαλε μάτια με τους Κρητικούς την περασμένη σεζόν στην Football League. Μπήκε όμως στον πάγο από την ομάδα του το καλοκαίρι εξ’ αιτίας της άρνησής του να υπογράψει στην ΑΕΚ με δεδομένους οικονομικούς όρους.

Από τότε ο 21χρονος επιθετικός δεν έχει αγωνιστεί ξανά σε επίσημα ματς, αλλά το καλοκαίρι μένει ελεύθερος και θα πάρει μεταγραφή στον Ολυμπιακό. Έτσι τουλάχιστον βγαίνει από το Βέλγιο και την ιστοσελίδα «HetlaatsteNieuws», η οποία αναφέρει πως ο Κάιπερς θα φορέσει τα ερυθρόλευκα και στη συνέχεια θα δοθεί δανεικός σε άλλη ομάδα.

Μάλιστα στο εν λόγω σάιτ μίλησε και ο ποδοσφαιριστής που έδειξε να προτιμά να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα τη νέα σεζόν:

«Από τον Εργοτέλη μου είπαν ότι δεν θα με άφηναν παίξω φέτος, αν δεν ανανέωνα το συμβόλαιό μου. Είχα προσφορές και το περασμένο καλοκαίρι και το χειμώνα, αλλά ο Εργοτέλης με μπλόκαρε όλη τη σεζόν. Δεν πρόκειται να πω ότι μπορώ άμεσα να γίνω βασικός σε μία ομάδα Α’ κατηγορίας στο Βέλγιο. Και έχω μία μικρή προτίμηση να συνεχίσω στην Ελλάδα. Στο Βέλγιο είμαι ένας νεαρός παίκτης, που δεν έπιασε στη Σταντάρ Λιέγης, ενώ στην Ελλάδα το στάτους μου είναι ενός κορυφαίου σκόρερ στη Β’ κατηγορία. Μετά από έναν χρόνο δεν με ξέχασαν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ