Στο στόχαστρο ομάδας Champions League, πιτσιρικάς του Παναθηναϊκού

Στο στόχαστρο ομάδας Champions League, πιτσιρικάς του Παναθηναϊκού

Οι Πορτογάλοι κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Μπενφίκα για τον νεαρό μέσο του Παναθηναϊκού, Γιάννη Μπουζούκη.

Ο Γιάννης Μπουζούκης είναι ένας από τους νεαρούς παίκτες που πήραν την ευκαιρία τους στον Παναθηναϊκό και έδειξαν ότι μπορούν να δώσουν πάρα πολλά. O 21χρονος κεντρικός μέσος με τις ικανότητες του έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Γιώργου Δώνη και κάνει φέτος την πρώτη του γεμάτη σεζόν σε επαγγελματικό επίπεδο.

Μετράει ήδη 26 συμμετοχές (4γκολ/1 ασίστ) σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και όπως είναι λογικό τραβά αρκετά βλέμματα πάνω του με τις επιδόσεις του. Πρόσφατα βγήκε στην επιφάνεια το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον νεαρό αλλά φαίνεται πως αν ο Δικέφαλος του Βορρά θελήσει να κάνει την κίνηση του θα έχει σοβαρό ανταγωνισμό.

Και αυτό γιατί οι Πορτογάλοι και συγκεκριμένα η εφημερίδα A Bola, έχει στο πρωτοσέλιδό της μάλιστα το ενδιαφέρον της Μπενφίκα για τον Μπουζούκη. Συγκεκριμένα αναφέρει «Ο Γιάννης Μπουζούκης στο στόχαστρο της Μπενφίκα. Είναι 21 ετών κι αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό».

Υπάρχει δηλαδή ενδιαφέρον από τους επίδοξους πρωταθλητές Πορτογαλίας οι οποίοι αποπδεδειγμένα έχουν το βλέμμα τους στην ελληνική αγορά και μένει να δούμε τι θα πράξουν με την περίπτωση του Μπουζούκη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ