Οπαδικές αντιδράσεις για το Παρτιζάν-ΑΕΚ το… τελείωσαν

Οπαδικές αντιδράσεις για το Παρτιζάν-ΑΕΚ το… τελείωσαν

Πολύ δύσκολα θα πραγματοποιηθεί το φιλικό της ΑΕΚ με την Παρτιζάν.

Μπορεί να ξεκίνησε με… όνειρα για να τιμηθεί το σπουδαίο φιλικό ματς στο Βελιγράδι το 1999, αλλά πολύ δύσκολα θα δούμε φιλικό της Παρτιζάν με την ΑΕΚ. Και αυτό λόγω των αντιδράσεων των οπαδών τόσο της ΑΕΚ, όσο και της Παρτιζάν, μιας και βρίσκονται σε ανοιχτή κόντρα ελέω της αδελφοποίησης των οργανωμένων της Παρτιζάν με τον ΠΑΟΚ και τα μεγάλα επεισόδια που έχουν λάβει χώρα.

Μάλιστα, έχει ξεσηκωθεί θύελλα αντιδράσεων στους οπαδούς της ΑΕΚ και όλα δείχνουν ότι θα ματαιωθεί.

Ο Πρέσβης της Σερβίας στην Ελλάδα, Ντούσαν Σπάσογιεβιτς έχει ήδη συναντηθεί με τον Μηνά Λυσσάνδρου και έχει κάνει ήδη τις πρώτες συζητήσεις μαζί του και είναι ενήμερος για τις αντιδράσεις των οπαδών της ΑΕΚ, όπως επίσης ενήμερη είναι και η Παρτιζάν.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου της Σερβικής Πρεσβείας:

«Ο Πρέσβης Ντούσαν Σπάσογιεβιτς επισκέφθηκε τα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ στην Αθήνα και συνομίλησε με τον Α΄ Αντιπρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο κο Μηνά Λυσάνδρου.

Η ομάδα της ΑΕΚ κατά τη διάρκεια των βομβαρδισμών της Σερβίας το 1999, με πρωτοβουλία των τότε παικτών και της διοίκησής της (μεταξύ των υποστηρικτών αυτής της πρωτοβουλίας ήταν και ο σημερινός Πρόεδρος κος Δημήτρης Μελισσανίδης), επισκέφθηκε το Βελιγράδι στις 7 Απριλίου και έπαιξε φιλικό αγώνα με την Παρτιζάν, στηρίζοντας με την κίνηση αυτή τον σερβικό λαό.

Ο Πρέσβης και Διευθύνων Σύμβουλος εξέτασαν το ενδεχόμενο στο άμεσο μέλλον και στα πλαίσια της 20ης επετείου αυτής της ιδιαιτέρως φιλικής κίνησης, η ΑΕΚ να φιλοξενηθεί και πάλι στο Βελιγράδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ