Στην προπόνηση του Άρη ο Γκάμα (pic)

Στην προπόνηση του Άρη ο Γκάμα (pic)

Ο Πορτογάλος επισκέφτηκε τους συμπαίκτες του και τα μέλη του τεχνικού επιτελείου, ενώ έκανε ασκήσεις στο γυμναστήριο της ομάδας.

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ του Άρη στη σημερινή (29/03) πρωινή προπόνηση. Ο Μπρούνο Γκάμα, που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη από χτες το βράδυ (https://www.to10.gr/podosfero/superleague/596189/epestrepse-sti-thessaloniki-o-gkama/), επισκέφτηκε το προπονητικό κέντρο των κίτρινων και έτυχε θερμής υποδοχής από όλους τους παρευρισκόμενους, οι οποίοι του ευχήθηκαν περαστικά. Του είπαν, μάλιστα, πως τον σκέφτονται σε κάθε ματς και αγωνίζονται για εκείνον ώστε μαζί να παίξουν στην Ευρώπη από τη νέα σεζόν.

Ο Πορτογάλος φωτογραφήθηκε με τον άμεσο συνεργάτη του Σάββα Παντελίδη, Τόλη Τερζή, και έδωσε το σύνθημα της νίκης για τον αγώνα της Κυριακής κόντρα στον ΟΦΗ, παιχνίδι που θα παρακολουθήσει από κοντά στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο Γκάμα εκμεταλλεύτηκε την παρουσία του εκεί για να κάνει ασκήσεις στο γυμναστήριο του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, καθώς ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης μετά την εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε, λόγω της ρήξης πρόσθιου χιαστού που υπέστη.

Η κίτρινη ΠΑΕ ενημέρωσε για την επίσκεψη αναφέροντας:

«Στη σημερινή προπόνηση έδωσε το παρών και ο Μπρούνο Γκάμα, ο οποίος επέστρεψε από την Πορτογαλία. Ο 31χρονος μεσοεπιθετικός βρίσκεται σε στάδιο αποκατάστασης (έκανε ειδικές ασκήσεις στο γυμναστήριο), μετά την εγχείρηση που υποβλήθηκε (ρήξη πρόσθιου χιαστού)».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ