ΟΦΗ: Νέο πρόβλημα για τον Βέρα!

ΟΦΗ: Νέο πρόβλημα για τον Βέρα!

Ο Δεληγιαννίδης δεν προπονήθηκε λόγω ενοχλήσεων στη μέση και είναι αμφίβολος για τον αγώνα με τον Αρη στο Κλεάνθης Βικελίδης (31/3, 16:00).

Την προετοιμασία του ενόψει του κυριακάτικου παιχνιδιού με τον Αρη στο Κλεάνθης Βικελίδης (31/3, 16:00) για την 26η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας συνεχίζει ο ΟΦΗ, με την προπόνηση της Παρασκευής να επιφυλάσσει μια δυσάρεστη έκπληξη για τον Χάιμε Βέρα.

Ο Χιλιανός τεχνικός είδε τον Παναγιώτη Δεληγιαννίδη να μην ακολουθεί το πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας, λόγω ενοχλήσεων στη μέση και πλέον να είναι αμφίβολος για το ματς με τον Αρη. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν επίσης οι Βαγιεμπά Σακόρ, Γιώργος Γιακουμάκης και Αντίλ Ναμπί, ενώ ο Νίκος Κοροβέσης έκανε αποφόρτιση στο γυμναστήριο.

Οι υπόλοιποι παίκτες γυμνάστηκαν υπό τις οδηγίες του Χάιμε Βέρα, με την προπόνηση μάλιστα να γίνεται υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες. Η τελευταία προπόνηση του ΟΦΗ πριν το παιχνίδι με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη, θα πραγματοποιηθεί το πρωί του Σαββάτου (11:30), ενώ αμέσως μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα ταξιδέψει στη συμπρωτεύουσα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ