Ο «μπόμπερ» Σλιμανί στο τραπέζι του Ολυμπιακού

Ο «μπόμπερ» Σλιμανί στο τραπέζι του Ολυμπιακού

To10.gr αποκαλύπτει το έντονο φλερτ του Γενάρη με τον Ισλάμ Σλιμανί και τη νέα πρόταση στον Ολυμπιακό για τον Αλγερινό σέντερ φορ, που ανήκει στη Λέστερ.

Η απόφαση του Ολυμπιακού είναι ειλημμένη. Το καλοκαίρι που έρχεται, θα γίνουν συγκεκριμένες κινήσεις, με σκοπό ο βασικός κορμός να ενισχυθεί και να οδηγήσει τον σύλλογο στην επιστροφή στους τίτλους. Με την απόκτηση ενός σέντερ φορ να αποτελεί βασικό ζητούμενο για τους ανθρώπους των Πειραιωτών. Το όνομα του Μάρκους Μπεργκ δεν βγήκε ποτέ από το μυαλό των Ερυθρόλευκων και δεν είναι μυστικό πως εάν υπάρχει η δυνατότητα να αποκτηθεί, θα εξαντληθεί κάθε περιθώριο. Καθώς πρόκειται για… λεφτά στην τράπεζα. Οπως δεν είναι μυστικό ότι και ο Εζέκιελ Πόνσε είναι μια περίπτωση που αρέσει και υπό προϋποθέσεις θα μπορούσε να παίξει δυνατά.

Ο Ολυμπιακός έχει ήδη κάνει τις κινήσεις του για το μέλλον της επίθεσής του. Εχει αποκτήσει τον 24χρονο Σολδάνο, φέρνει τον 22χρονο Ντουρμισάι, έπεται ο 17χρονος Μπουλάρι. Εχει τον Γκερέρο, που προσφέρει σημαντικές βοήθειες και αποτελεί μια διαφορετική λύση από τις υπάρχουσες, αλλά αναζητά και τον παίκτη που θα στείλει την μπάλα στο δίχτυα. Δεν έχει σημασία η ηλικία, το ύψος, το βάρος, η εθνικότητα. Σημασία έχει να βρεθεί ο παίκτης που θα μετουσιώσει σε γκολ και βαθμούς το εξαιρετικό ποδόσφαιρο που αποδίδουν οι Πειραιώτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από λίγες ημέρες, στον Ολυμπιακό προτάθηκε ξανά ένας σπουδαίος σέντερ φορ. Ο λόγος για τον Ισλάμ Σλιμανί. Ενας ποδοσφαιριστής που είχε απασχολήσει έντονα τους Ερυθρόλευκους και στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ωστόσο η περίπτωσή του δεν προχώρησε, επειδή δεν είχε βρεθεί ο τρόπος να σπάσει ο δανεισμός του, από τη Λέστερ στη Φενέρμπαχτσε. Ωστόσο, το καλοκαίρι τα πράγματα είναι πάντα διαφορετικά και οι ευκαιρίες περισσότερες.

ΕΓΙΝΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΤΟΝ ΓΕΝΑΡΗ

Ο Ολυμπιακός έχει ενημερωθεί από τον Γενάρη για τις λεπτομέρειες της υπόθεσης Σλιμανί. Μάλιστα, η αρχική σκέψη του Ιανουαρίου περιλάμβανε απόκτησή του με κανονική μεταγραφή από τους Ερυθρόλευκους. Και αυτό διότι η Φενέρμπαχτσε δεν προτίθεται να κάνει χρήση της οψιόν αγοράς που έχει για τον διεθνή Αλγερινό στράικερ, ενώ και η Λέστερ δεν τον υπολογίζει. Με τους Αγγλους, μάλιστα, να εμφανίζονται διατεθειμένοι να καλύψουν και μέρος το συμβολαίου του, είτε για νέο δανεισμό είτε για μεταγραφή του.

Στα 30 του (18/067988) ο Σλιμανί έχει προλάβει ήδη να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ στην Πορτογαλία με 27 γκολ, με τη φανέλα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας τη σεζόν 2015-16. Αναγκάζοντας τη Λέστερ να πληρώσει 30.000.000 € για να τον αποκτήσει τον Αύγουστο του 2016. Η προσαρμογή του δυναμικού στράικερ στο αγγλικό πρωτάθλημα αποδείχθηκε εξαιρετικά δύσκολη. Παρά ταύτα, σε συνολικά 46 συμμετοχές σε 1,5 χρόνο είχε 13 γκολ και 7 ασίστ, ενώ το εξάμηνο του δανεισμού του (δεύτερο μισό της σεζόν 2017-18) στη Νιουκάστλ, ήταν μια κακή επιλογή.

Το καλοκαίρι η Φενέρμπαχτσε πέτυχε ένα πανάκριβο deal για τον δανεισμό του Σλιμανί από τη Λέστερ, ωστόσο, η παρανοϊκή κατάσταση στην ομάδα της Πόλης και ένας τραυματισμός που τον ταλαιπώρησε στην αρχή της σεζόν, σε συνδυασμό με τις συνεχόμενες αλλαγές προπονητών, δυσκόλεψε την προσαρμογή του. Εως τώρα έχει 25 συμμετοχές, 5 γκολ, με τα 3 εξ αυτών στο Europa League.

Η ΛΙΣΤΑ ΚΑΙ Ο ΜΑΡΤΙΝΣ

Το όνομα του Σλιμανί βρίσκεται στα χέρια των ανθρώπων του Ολυμπιακού. Ο Πέδρο Μαρτίνς τον γνωρίζει πάρα πολύ καλά από την 3ετή θητεία του στο πορτογαλικό πρωτάθλημα και γνωρίζει τι μπορεί να προσφέρει. Η περίπτωσή του θα εξεταστεί -όπως και αρκετές ακόμη- και μόλις έρθει η ώρα των αποφάσεων, θα κριθεί εάν είναι ο ιδανικός στράικερ για τους Πειραιώτες. Εως τότε, το σκάουτινγκ, η μελέτη και οι προτάσεις, θα συνεχίζονται…

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ