Λαμία: Με Καραμάνο απέναντι στον Πανιώνιο

Λαμία: Με Καραμάνο απέναντι στον Πανιώνιο

Ο 29χρονος επιθετικός ξεπέρασε τον τραυματισμό του και βρίσκεται στην αποστολή της Λαμίας για το ματς με τον Πανιώνιο (30/3, 19:00).

Χωρίς απρόοπτα ολοκλήρωσε η Λαμία την προετοιμασία της για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανιώνιο (30/3, 19:00) για την 26η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, με την τελευταία προπόνηση μάλιστα να επιφυλάσσει ευχάριστα νέα στον Μάκη Χάβο.

Ο έμπειρος τεχνικός είδε τον Τάσο Καραμάνο να προπονείται κανονικά και να τίθεται στη διάθεσή του για το ματς με τους Κυανέρυθρους. Ο 29χρονος επιθετικός ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και συμπεριελήφθη στην αποστολή για τον αυριανό αγώνα. Στην 20άδα, την οποία ανακοίνωσε ο Μάκης Χάβος μετά το τέλος της προπόνησης, συμπεριλήφθηκαν επίσης οι Μπαράλες, Πλιάτσικας και Μπεχαράνο, οι οποίοι είναι απόλυτα έτοιμοι και υπολογίζονται κανονικά για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Συγκεκριμένα, η αποστολή αποτελείται από τους εξής: Σαράνοβ, Μελίσσας, Βασιλαντωνόπουλος, Αντέτζο, Καρυπίδης, Μπεχαράνο, Σκόνδρας, Βάντερσον, Ασίγκμπα, Πλιάτσικας, Πίτι, Μπερτόγλιο, Τομάς, Δημούτσος, Επστάιν, Μπλάζιτς, Μπαράλες, Καραμάνος, Ασούμπρε, Τσούκαλος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ