Άρης: Αλεξ Στάμπιλε του Αλμωπού δηλώνει οπαδός των κίτρινων!

Άρης: Αλεξ Στάμπιλε του Αλμωπού δηλώνει οπαδός των κίτρινων!

Ποδοσφαιριστής του Αλμωπού Αριδαίας δηλώνει οπαδός του «Θεού του πολέμου» μετά από επίσκεψή του στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο Αρης καταφέρνει να σπάσει τα ελληνικά «σύνορα» όσον αφορά τη «γκάμα» των οπαδών του «αναγκάζοντας» ακόμη και εν ενεργεία παίκτες άλλων ομάδων να δηλώσουν φίλαθλοί του!

Αυτό ακριβώς συμβαίνει με τον Αλεξ Στάμπιλε ο οποίος αν και αγωνίζεται στον Αλμωπό Αριδαίας δηλώνει θαυμαστής των κιτρινόμαυρων μετά από επίσκεψή του στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio

Πως ξεκίνησε να παίζει και σε ποια θέση…

Ξεκίνησα την καριέρα μου στην Αργεντινή, στην Ρίβερ Πλέιτ, όπου έπαιξα 3-4 χρόνια. Στην συνέχεια ήμουν Β’ Εθνική στην Βίγια Νταλμίν, επίσης στην Αργεντινή, και στην Μαργαρίτα στην Βενεζουέλα. Παίζω επιτελικός χαφ, «10».

Πως είναι η κατάσταση στον Αλμωπό…

Τα πράγματα είναι πολύ ωραία. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από τους συμπαίκτες μου, τον προπονητή, τον πρόεδρο. Δουλεύουμε πολύ καλά, μέρα με την μέρα για να βελτιωθούμε.

Αν γνώριζε τον σύλλογο του Άρη…

Στην Αργεντινή άκουγα για την φιλία του Άρη με την Μπόκα Τζούνιορς γιατι είχα δει τα φιλικά παιχνίδια στην τηλεόραση. Δεν με ενοχλεί το γεγονός ότι είναι φιλικα σωματεία με την Μπόκα, δεν έχω τέτοια προβλήματα. Αλλά θα ήθελα να αγωνιστώ στον Άρη.

Πως ένιωσε την ατμόσφαιρα του Κλεάνθης Βικελίδης…

Ήταν φανταστική η ατμόσφαιρα και το στάδιο. Μου φάνηκε παρά πολύ καλή η ομάδα. Έδωσα βάση, στοχοποίησα τον Ματέο Γκαρσία και θα ήθελα στο μέλλον να αγωνιστώ μαζί του στον Άρη παρ’ ότι ακούγεται από άλλες ομάδες το ενδιαφέρον γι’ αυτόν.

Το Γκαρσία δεν τον ήξερα προσωπικά αλλά από την τηλεόραση. Τον είχα δει να παίζει, ακουγόταν πολύ τον όνομα του και από τα άρθρα που διάβαζα απ’ όλα

Πως του φάνηκε η ομάδα…

Μου άρεσε πολύ. Επίσης, ακόμα και στο 3-0 είδα ότι η ομάδα δεν χαλάρωσε αλλά γενικά η ομάδα έχει πολύ ποιότητα, κυρίως επιθετικά.

Αν γνώριζε τον Νασούτι…

Τον ξέρω. Είναι ένα πολύ μεγάλο όνομα και στην Αργεντινή και στην Ρίβερ Πλέιτ. Έχει κάνει πολύ μεγάλο όνομα και βεβαίως τον ξέρω.

Αν υποστηρίζει τον Άρη…

Ναι βεβαίως και τώρα που τον είδα από κοντά μου άρεσε ακόμα περισσότερο. Είναι μέσα στις 5 καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα και θεωρώ σαν όνομα είναι από τα μεγαλύτερα στην Ευρώπη.

Τα λόγια του…

Άρη σ’ αγαπώ…Ευχαριστώ πολύ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ