Η Ιντερνασιονάλ δεν ξεχνά τον Πέδρο Ενρίκε

Η Ιντερνασιονάλ δεν ξεχνά τον Πέδρο Ενρίκε

Στη Βραζιλία το όνομα του Πέδρο Ενρίκε, πουλάει και αυτό φαίνεται από το επαναλαμβανόμενο ενδιαφέρον για τον 28χρονο επιθετικό από την Ιντερνασιονάλ.

Ο Πέδρο Ενρίκε το Γενάρη επέστρεψε στην Τούμπα και τον ΠΑΟΚ για να καλύψει το κενό που υπήρξε στις πτέρυγες μετά την αποχώρηση του Ουάρντα στον Ατρόμητο. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός στην τρίτη επιστροφή του στο Δικέφαλο, δείχνει μακριά από τον καλό του εαυτό.

Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος με αποτέλεσμα στα 281 λεπτά που έχει αγωνιστεί τα περισσότερα έπαιξε ως αλλαγή και λίγα ως βασικός. Μπορεί στην Τούμπα ακόμα να μην έχει βρει θέση στην αρχική ενδεκάδα, όμως στο εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα στη Βραζιλία παραμένει ένα «καυτό» όνομα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την πατρίδα του, η Ιντερνασιονάλ ρίχνει… κλεφτές ματιές στον πλάγιο επιθετικό των Ασπρόμαυρων. Ο σύλλογος από το Πόρτο Αλέγκρε έχει στη λίστα του τον επιθετικό του ΠΑΟΚ και εξετάζει την περίπτωση του για την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Η Ιντερνασιονάλ και τον Γενάρη έχει στο μπλοκάκι της τον Ενρίκε, αφού τον προσέγγισε με τον παίκτη να προτιμά την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη και τον Δικέφαλο. Η μοναδική περίπτωση να επέστρεφε στη Βραζιλία θα ήταν αν δεν θα τον υπολόγισαν και πάλι στην Τούμπα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ