Ευκαιρία για Σβάρνα, παραμένουν οι φόβοι για Τσιγκρίνσκι

Ευκαιρία για Σβάρνα, παραμένουν οι φόβοι για Τσιγκρίνσκι

Με τους Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και Ούρος Τσόσιτς να παραμένουν εκτός, είναι πολύ πιθανό ο Μανόλο Χιμένεθ να δώσει ευκαιρία στον Στράτο Σβάρνα για το αυριανό ματς κόντρα στον Παναιτωλικό.

Σοβαρό πρόβλημα στα στόπερ αντιμετωπίζει η ΑΕΚ ενόψει του αγώνα κόντρα στον Παναιτωλικό για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με τον Στράτο Σβάρνα να είναι έτοιμος να πάρει την ευκαιρία του στην αρχική ενδεκάδα.

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι παραμένει εκτός λόγω του τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και σαν μην έφτανε αυτό τα προβλήματα στην άμυνα συνεχίστηκαν για την ΑΕΚ, με τον Ούρος Τσόσιτς να τίθεται νοκ άουτ για την αυριανή αναμέτρηση.

Με βάση τα παραπάνω, είναι πολύ πιθανό να δούμε νέο πρόσωπο στο βασικό σχήμα, με τον Μανόλο Χιμένεθ να φαίνεται διατεθειμένος να ρίξει στη μάχη τον νεαρό Σβάρνα.

Ο 22χρονος στόπερ τη φετινή σεζόν δεν έχει καταφέρει να πάρει αρκετές συμμετοχές με τους «κιτρινόμαυρους», μετρώντας συνολικά έξι σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ έχει μοιράσει και μια ασίστ.

Πάντως, η προσοχή όλων παραμένει στραμμένη πάνω στον Τσιγκρίνσκι, ο οποίος δίνει τη δική του μάχη προκειμένου να μην χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Όσο όμως ο χρόνος κυλάει, το συγκεκριμένο σενάριο φαντάζει όλο και πιο πιθανό, δεδομένου πως ο τραυματισμός του Ουκρανού είναι αρκετά πιο «ύπουλος» απ’ότι είχε αρχικά εκτιμηθεί.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ