ΠΑΟΚ: Τα μάτια θα είναι στραμμένα και στον Ζίφκοβιτς

ΠΑΟΚ: Τα μάτια θα είναι στραμμένα και στον Ζίφκοβιτς

Ο Ζίβκο Ζίφκοβιτς, είναι με το ένα πόδι στην Τούμπα και στην αναμέτρηση της Ξάνθης με τον ΠΑΟΚ τα μάτια θα είναι στραμμένα και στον Σέρβο τερματοφύλακα

Η αναμέτρηση με την Ξάνθη στα Πηγάδια θα δώσει τη δυνατότητα στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να τσεκάρουν έναν παίκτη που το καλοκαίρι θα κατηφορίσει στην Τούμπα. Πρόκειται για τον Ζίβκο Ζίφκοβιτς, τον βασικό και αναντικατάστατο πορτιέρο της Ακριτικής ομάδας.

Ο 29χρονος γκολκίπερ στην τρίτη του χρονιά στην Ξάνθη συνεχίζει να αγωνίζεται εξαιρετικά, όντας ο κορυφαίος παίκτης της ομάδας και βέβαια αρχηγός της.

Ο ερχομός του Ζίφκοβιτς στην Τούμπα θα φέρει ανακατατάξεις στην θέση των τερματοφυλάκων. Εκτός από τις δεδομένες αποχωρήσεις των Μάριου Σιαμπάνη, δεν υπέγραψε την ανανέωση του συμβολαίου του, αλλά και του Παναγιώτη Γλύκου, μετά από μια πολυετή καριέρα στο Δικέφαλου θα αναζητήσει την τύχη αλλού, θα αποχωρήσει κι ένας από τους βασικούς.

Αν δεν έρθει κάποια πρόταση από το εξωτερικό για τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη αυτός που θα κουνήσει μαντήλι είναι ο Ροντρίγκο Ρέι.

Ο Αργεντινός τερματοφύλακας που τους τελευταίους 15 μήνες έχει αγωνιστεί ελάχιστες φορές ως βασικός όπως όλα δείχνουν θα επιστρέψει στην πατρίδα του.

Αν τα πάντα ολοκληρωθούν φυσιολογικά στην υπόθεση Ζίφκοβιτς, τότε μαζί με τον Πασχαλάκη αναμένεται να κάνουν ένα εξαιρετικό δίδυμο τη νέα χρονιά δημιουργώντας έναν υγιή ανταγωνισμό μέσα στην ομάδα. Όσον αφορά τον τρίτο τερματοφύλακα υπάρχουν αρκετές σκέψεις τις οποίες ακόμα δεν έχουν δημοσιοποιήσει στην Τούμπα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ