ΠΑΟΚ: Ανεβαίνει στην πρώτη ομάδα ο Γιάννης Μιχαηλίδης

ΠΑΟΚ: Ανεβαίνει στην πρώτη ομάδα ο Γιάννης Μιχαηλίδης

Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ, Γιάννης Μιχαηλίδης θα πάρει το καλοκαίρι «προαγωγή»μ για την πρώτη ομάδα του δικέφαλου

Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ΠΑΟΚ, αλλά και του ελληνικού ποδοσφαίρου ο Γιάννης Μιχαηλίδης θα προωθηθεί στην μεγάλη ομάδα από το καλοκαίρι με απόφαση του τεχνικού τιμ.

Στον ΠΑΟΚ, αποφάσισαν να δώσουν ευκαιρίες και στα δικά τους παιδιά, ανεβάζοντας κάποια εξ’ αυτών στο υψηλότερο επίπεδο που είναι η πρώτη ομάδα.

Μπορεί η δεύτερη ομάδα του Δικεφάλου να αναδεικνύεται πρωταθλήτρια τα τελευταία χρόνια και να υπάρχουν δεκάδες ποδοσφαιριστές με πλούσιο ταλέντο, όμως ελάχιστοι είναι μέχρι στιγμής οι προωθήσεις που έχουν γίνει στην πρώτη ομάδα.

Υπάρχει μια προτίμηση στην ξένη αγορά με τον ερχομό αρκετών ποδοσφαιριστών δαπανώντας αρκετά εκατομμύρια ευρώ σε κάθε μεταγραφική σεζόν. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως στην πιάτσα των μάνατζερ γίνεται «μάχη» για το ποίος θα πάρει τα περισσότερα ταλέντα του Δικεφάλου.

Οι Ασπρόμαυροι, αποφάσισαν το καλοκαίρι να ανεβάσουν στην πρώτη ομάδα ίσως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου τον Γιάννη Μιχαηλίδη.

Ο 19χρονος στόπερ, διαπρέπει με την φανέλα του ΠΑΟΚ, ενώ είναι βασικό στέλεχος με την Εθνική ομάδα των Νέων. Για τον Μιχαηλίδη λέγεται πως έχουν δείξει ενδιαφέρον ομάδες του εξωτερικού από Γερμανία και Αγγλία.

Μια απ’ αυτές είναι και η Τότεναμ ομάδα που αντιμετώπισε η Κ20 του ΠΑΟΚ.  Το καλοκαίρι με τις αποχωρήσεις των Μαλεζά, Χατσερίντι και Τόσκα, ο Δικέφαλος θα έχει τρεις αμυντικούς τους Βαρέλα (που όπως όλα δείχνουν θα συμφωνήσει και θα παραμείνει στην Τούμπα), Κρέσπο και Ίνγκασον.

Η τέταρτη θέση θα είναι για τον Γιάννη Μιχαηλίδη, ενώ το επόμενο διάστημα θα κληθεί να υπογράψει ένα νέο συμβόλαιο το οποίο θα έχει μια υψηλή ρήτρα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ