Κούτρης: Φτάνει μέχρι και 7 εκατ. η Τζένοα

Κούτρης: Φτάνει μέχρι και 7 εκατ. η Τζένοα

Ο Κούτρης «αναγκάζει» την Τζένοα να ανεβάσει κατά πολύ την προσφορά της ελπίζοντας πως θα πετύχει αυτή την φορά τον στόχο της. Δεν θα είναι εύκολο όμως για πολλούς λόγους...

Ο Λεονάρντο Κούτρης βρίσκεται (μαζί με τον Σισέ) στην «πρώτη γραμμή» του ενδιαφέροντος για αρκετές ομάδες του εξωτερικού. Ο αριστερός μπακ του Ολυμπιακού έχει ανεβάσει για τα καλά τις «μετοχές» του, ειδικά μάλιστα μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις που έκανε και με τα χρώματα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Και είναι απολύτως λογικό να υπάρχουν ομάδες που τον παρακολουθούν και ενδιαφέρονται για την απόκτηση του το προσεχές καλοκαίρι.

Βεβαίως από το ενδιαφέρον και την πρόταση που είναι πολύ πιθανό να φτάσει στα γραφεία της πλατείας Αλεξάνδρας έως και την πώληση υπάρχει πολύς δρόμος. Ειδικά όταν μιλάμε για τον Ολυμπιακό που έχει μια συγκεκριμένη πολιτική και δεν δίνει το «οκ» αν δεν ικανοποιηθεί στο απόλυτο.

Για τον Κούτρη ως γνωστόν η Τζένοα είχε προσφέρει τον Γενάρη που πέρασε ένα ποσό που έφτανε τα 5,5 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της. Η απάντηση του Ολυμπιακού ήταν αρνητική καθώς από την μια είχε παρθεί η απόφαση να μην φύγουν βασικά στελέχη μεσούσης της σεζόν και από την άλλη γιατί η Τζένοα δεν είχε ξεπεράσει τις απαιτήσεις των ερυθρολεύκων.

Η Τζένοα μαζί με την Νιούκαστλ είναι σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν οι δύο ομάδες που συνεχίζουν να παρακολουθούν στενά την πορεία του Κούτρη. Έχοντας στα πλάνα τους να κάνουν την κίνηση τους το καλοκαίρι.

Η Ιταλική ομάδα μάλιστα είναι έτοιμη να φτάσει και τα 7 εκατομμύρια ευρώ για να κάνει δικό της τον Έλληνα άσο. Ποσό που σίγουρα ως μια βάση διαπραγματεύσεων δεν θα περάσει απαρατήρητο στους ερυθρόλευκους. Εκτός αν μέχρι τότε έχουν αλλάξει τα δεδομένα και το «ταβάνι» που έχουν θέσει στον Ολυμπιακό για τον βασικό αριστερό τους μπακ.

Όπως συνάμα και η δεδομένη απόφαση (και επιθυμία βεβαίως και του Μαρτίνς) για ελάχιστες διαφοροποιήσεις του βασικού κορμού της ομάδας εν όψει των καλοκαιρινών αγώνων για την είσοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ