Παναθηναϊκός: Με 4-2-3-1 ή 4-4-2 στη Ριζούπολη

Παναθηναϊκός: Με 4-2-3-1 ή 4-4-2 στη Ριζούπολη

Ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί με αρκετές αλλαγές κι έναν επιθετικό σχηματισμό κόντρα στον Απόλλωνα

Ο Γιώργος Δώνης μετά τον Δημήτρη Κουρμπέλη, είδε σήμερα και τον Ηλία  Χατζηθεοδωρίδη να επιστρέφει στις προπονήσεις, έπειτα από απουσία τριών ημερών, λόγω ίωσης.

Είναι άγνωστο, όμως, αν θα ο τεχνικός του Παναθηναϊκού θα πάρει τον αριστερό μπακ χαφ στην αποστολή για το δευτεριάτικο παιχνίδι με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη. Επίσης, αναμένεται να προφυλάξει τον αρχηγό, ο οποίος ιατρικά είναι έτοιμος, αλλά ενδέχεται να ξεκουραστεί, αφού είχε δύο συνεχόμενες συμμετοχές σε διάστημα τριών ημερών με την Εθνική. Το ματς, άλλωστε, δεν έχει ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Ο προπονητής του «τριφυλλιού» θα έχει αρκετές αλλαγές σε σχέση με το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό. Η κυριότερη είναι η διάταξη, αφού ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί πιθανότατα με 4-2-3-1 ή 4-4-2. Ο Δώνης δεν μπορεί να υπολογίζει τον τιμωρημένο Γιόχανσον και τους τραυματίες Μπουζούκη, Μαυρομμάτη, οι οποίοι και σήμερα γυμνάστηκαν μόνοι τους, ενώ θεραπεία έκανε ο Ξενόπουλος, ο οποίος προέρχεται από επέμβαση στον ώμο. Το πρόγραμμα για τους υπόλοιπους παίκτες περιλάμβανε παιχνίδι κατοχής και διπλό στο μισό γήπεδο.

Στο τέρμα θα είναι ο Διούδης και στο δεξί άκρο της άμυνας θα παίξει ο Κουλιμπαλί, αφού θα λείψει ο Σουηδός και αριστερά θα είναι ο Ινσούα. Στο κέντρο της άμυνας θα είναι ο Κολοβέτσιος και παρτενέρ θα έχει έναν εκ των Οικονόμου, Πούγγουρα. Στα χαφ θα είναι ο Δώνης με τον Κάτσε. Αν τελικά επιλεγεί ο Κουρμπέλης, εκτός θα μείνει ένας εκ των δύο πρώτων (κι ο Αλβανός μέσος έλειπε με την εθνική του ομάδα και μπήκε την Τετάρτη με την ομάδα). Στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Μακέντα και για τις υπόλοιπες τρεις θέσεις μπροστά σίγουρος είναι ο Χατζηγιοβάνης.

Τις άλλες δύο θέσεις διεκδικούν πολλοί παίκτες. Οι Άλτμαν, Αρμενάκας, Καμπετσής, Μουνιέ, Εμμανουηλίδης. Φαβορί είναι οι δύο πρώτοι. Ο Δώνης είναι πιθανό να μην ξεκινήσει τον Μουνιέ, διότι είναι φανερό πως οδεύει προς διαζύγιο το καλοκαίρι. Ο Αρμενάκας έπαιξε στο φιλικό με την Κ21 Μαυροβουνίου, πήρε προπονήσεις και είναι πιθανό να πάρει και μία ευκαιρία. Όσο για τους δύο νεαρούς Έλληνες απουσίασαν με την Ελπίδων ο Καμπετσής και με τη Νέων ο Εμμανουηλίδης. Έχασαν προπονήσεις, στον αντίποδα, ωστόσο, πέτυχαν γκολ κι έχουν ανεβασμένη ψυχολογία. Σε κάθε περίπτωση, ο Δώνης στα πέντε ματς που απέμειναν θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί πολύ έως τώρα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ