Ατρόμητος: Χωρίς Κατράνη, Ουγκράι και Κορτ στο Καραϊσκάκη

Ατρόμητος: Χωρίς Κατράνη, Ουγκράι και Κορτ στο Καραϊσκάκη

Ο Ατρόμητος θα παραταχθεί στο Καραϊσκάκη χωρίς τους Κατράνη, Ουγκράι και Κορτ - Αναλυτικά οι επιλογές του Νταμίρ Κάναντι για το ματς με τον Ολυμπιακό.

Χωρίς απρόοπτα ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο Ατρόμητος ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Γ. Καραϊσκάκης (31/3, 19:30), για την 26η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Οι Περιστεριώτες το απόγευμα προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του Νταμίρ Κάναντι και στη συνέχεια ο Αυστριακός προπονητής ανακοίνωσε την αποστολή για την αναμέτρηση με τους Ερυθρόλευκους. Σε αυτή δεν βρίσκεται ο τραυματίας Κατράνης, ο ανέτοιμος Ουγκράι, αλλά και ο Κορτ για λόγους τακτικής.

Συγκεκριμένα, στην 19άδα που ανακοίνωσε ο Κάναντι βρίσκονται οι Μέγιερι, Ρισβάνης, Καρασαλίδης, Μανούσος, Ενσικουλού, Ουάρντα, Σάκιτς, Ούμπιδες, Κουλούρης, Χατζηισαϊας, Κιβρακίδης, Μάντσον, Βασιλακάκης, Μπουσούλατζιτς, Μπρούνο, Κωτσόπουλος, Νάτσος, Μούγιακιτς και Θεοδωράκης.

Οι παίκτες που δεν επιλέχθηκαν στην αποστολή για τον αγώνα θα προπονηθούν το πρωί της Κυριακής στο Μαζαράκη με τον γυμναστή αποκατάστασης, Γιώργο Πήδουλα.

Δείτε τη σχετική φωτογραφία:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ