Τέσσερις μεταγραφές τουλάχιστον ο Παναθηναϊκός

Τέσσερις μεταγραφές τουλάχιστον ο Παναθηναϊκός

Το «τριφύλλι», όποιο κι αν είναι το μπάτζετ, πρέπει να προσθέσει λύσεις σε όλες τις γραμμές και κυρίως φαντασία.

Το ρόστερ του Παναθηναϊκού έχει πολλές ελλείψεις κι αυτό φάνηκε έντονα στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Στο σύνολό του στερείται ποιότητας, εμπειρίας και προσωπικοτήτων. Όποιο κι αν το μπάτζετ που θα καθορίσει ο μεγαλομέτοχος Γιάννης Αλαφούζος, ο τεχνικός διευθυντής Νίκος Νταμπίζας και ο Γιώργος Δώνης γνωρίζουν τις αδυναμίες, άρα και τις ανάγκες. Αν υποθέσουμε ότι στο τέρμα η ομάδα είναι γεμάτη με τους Διούδη, Κότσαρη, τον Σιαμπάνη που έρχεται (άγνωστο τι θα γίνει βέβαια σε αυτή την περίπτωση με τον Κότσαρη), στις υπόλοιπες γραμμές στον άξονα ο Παναθηναϊκός πρέπει να ενισχυθεί σημαντικά. Να προσθέσει εμπειρία και προσωπικότητα.

Στο κέντρο της άμυνας, εκτός απροόπτου, θα φύγει ο Οικονόμου και μέχρι στιγμής το ίδιο φαίνεται και για τον Κουλιμπαλί. Ακόμα κι αν μείνει ο Αφρικανός, όμως, ο Παναθηναϊκός χρειάζεται έναν στόπερ με προσωπικότητα κι εμπειρία. Να πλαισιώσει τον Κολοβέτσιο. Αν η ομάδα έχει σχηματισμό με τρεις στα μετόπισθεν, μπορεί ο Κουλιμπαλί να είναι σημαντικός, αλλά αν ο Δώνης επιλέγει τετράδα, τότε δεν έχουμε δει αν μπορεί να αντεπεξέλθει ο Αφρικανός.

Στα χαφ υπάρχει ο Κουρμπέλης και ο Δώνης, ενώ είναι άγνωστο τι θ’ αποφασιστεί για τους Κάτσε, Τζανδάρη, Στάικο. Όπως και να έχει, ο Παναθηναϊκός οφείλει να αποκτήσει έναν έμπειρο και ποιοτικό χαφ, έναν παίκτη με προσωπικότητα στον χώρο του κέντρου. Στην επίθεση υπάρχει στην κορυφή ο Μακέντα και οι Καμπετσής, Βέργος, ενώ λογικά θα προωθηθεί και ο Σέχου. Ο Βέργος, όμως, είναι άγνωστο αν θα μείνει, κρίνοντας από τον χρόνο συμμετοχής. Δεν είναι επίσης ξεκάθαρο τι σκέφτονται οι Δώνης, Νταμπίζας για τον Άλτμαν, ο οποίος παίζει κυρίως δεύτερος φορ. Ο Παναθηναϊκός δεδομένα θα ήθελε έναν παίκτη πιο ικανό, έναν παίκτη τύπου Καρέλη.

Εκεί, ωστόσο, που δεδομένα θέλει λύσεις είναι στα φτερά. Υπάρχουν οι Χατζηγιοβάνης, Εμμανουηλίδης και ο Αρμενάκας, που δεν τον έχουμε δει. Παίζει και ο Μπουζούκης, αλλά δεν είναι η φυσική του θέση. Ο Μουνιέ θα φύγει, οπότε αδειάζει μία θέση και Παναθηναϊκός θα εξοικονομήσει κι ένα σημαντικό ποσό. Σίγουρα ο Παναθηναϊκός θέλει τουλάχιστον έναν παίκτη στα άκρα, ικανό στο ένας εναντίον ενός, που να πατάει περιοχή. Κοντολογίς, ξεκινάμε (ανεξάρτητα πόσοι θα προωθηθούν από την Κ19) με τέσσερις μεταγραφές, οι οποίες φυσικά θ’ αυξηθούν αν προκύψουν αποχωρήσεις από πωλήσεις. Ειδικά, στην επίθεση, εκτός από εμπειρία και προσωπικότητα, το «τριφύλλι» έχει ανάγκη από ποδοσφαιριστές με φαντασία και δεν είναι προβλέψιμοι στο παιχνίδι τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ