Στο προσκήνιο ο ταλαντούχος Λιάβας του Παναιτωλικού για την ΑΕΚ

Στο προσκήνιο ο ταλαντούχος Λιάβας του Παναιτωλικού για την ΑΕΚ

Η ΑΕΚ με το βλέμμα στο μέλλον, σκανάρει την ελληνική αγορά για νεαρούς ταλαντούχους παίκτες με έναν εξ’ αυτούς που ξεχώρισε να αγωνίζεται στον Παναιτωλικό.

Η ΑΕΚ ψάχνεται για να στελεχώσει το ρόστερ της επόμενης χρονιάς και εκτός από έμπειρους και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, θέλει να βάλει στην ομάδα νέο αίμα από την ελληνική αγορά, «χτίζοντας» επί της ουσίας έναν ποδοσφαιριστή. Στο προφίλ αυτό ανταποκρίνεται όπως όλα δείχνουν ο Γιώργος Λιάβας του Παναιτωλικού. 0 18χρονος αμυντικός χαφ της ομάδας του Τραϊανού Δέλλα, είναι μέσα στη λίστα των νεαρών «προς παρακολούθηση» παικτών σύμφωνα με την Ώρα για Σπορ.

Έχει πάρει χρόνο συμμετοχής στο Αγρίνιο όπου μετράει ήδη 15 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα, ενώ έχει κερδίζει και τις εντυπώσεις με την Εθνική Νέων. Είχε πολύ καλή παρουσία στο Elite Round των προκριματικών για το Euro των Νέων του 2019, ενώ πρωταγωνίστησε κόντρα στην Αγγλία σκοράροντας στη νίκη της Εθνικής με 2-1.

Πολλοί σκάουτερ έχουν το όνομά του στα μπλοκάκια τους και φαντάζει σίγουρο πως η ΑΕΚ αν δεν κινηθεί γρήγορα για τον Λιάβα, δεν αποκλείεται να συναντήσει ανταγωνισμό στην προσπάθεια απόκτησής του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ