Με τον κόσμο του για τη νίκη ο Άρης

Με τον κόσμο του για τη νίκη ο Άρης

Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη υποδέχεται σήμερα (4 μ. μ) τον ΟΦΗ στο κατάμεστο Κλεάνθης Βικελίδης.

Η νίκη αποτελεί μονόδρομο για τον Άρη στο σημερινό (4 μ. μ) παιχνίδι με τον ΟΦΗ, προκείμενου να πιάσει τον Ατρόμητο (σε περίπτωση ήττας από τον Ολυμπιακό) στη τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

Ο Σάββας Παντελίδης δεν θα έχει στη διάθεση του τον τιμωρημένο Βέλεθ, ενώ ο Λάρσον συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, δεν είναι σίγουρο, όμως ότι θα ξεκινήσει και στην ενδεκάδα.

Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 και τερματοφύλακα τον Κουέστα. Ο Τζανακάκης θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Βαλεριάνος (ή ο Κόρχουτ) το αριστερό, ενώ Δεληζήσης και Ρόουζ θα είναι το κεντρικό δίδυμο.

Οι Σιώπης και Ματίγια θα αγωνιστούν στα αμυντικά χαφ, ο Γκαρσία δεξιά, ο Τόνσο σε ρόλο επιτελικού μέσου. Αν τελικά επιλεγεί στη θέση του Λάρσον ο Φετφατζίδης, τότε ο Ντιγκινί θα παίξει στη κορυφή της επίθεσης. Στη περίπτωση που ο Γάλλος ξεκινήσει στα άκρα, τότε στην ενδεκάδα θα βρεθεί και ο Γιουνές.

Το Κλεάνθης Βικελίδης αναμένεται να είναι κατάμεστο σήμερα, καθώς το ενδιαφέρον των οπαδών του Άρη για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι μεγάλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ