Πρωταθλήτρια η Κ19 του ΠΑΟΚ

Πρωταθλήτρια η Κ19 του ΠΑΟΚ

Η Κ19 του ΠΑΟΚ επικράτησε της Ξάνθης με 1-0 κλειδώνοντας και μαθηματικά την κατάκτηση του πρωταθλήματος για δεύτερη συνεχόμενη φορά.

Ο  ΠΑΟΚ αναδείχθηκε πρωταθλητής της Super League Κ19 μετά από την νίκη που σημείωσε κόντρα στην Ξάνθη με 1-0, πανηγυρίζοντας έτσι τον τίτλο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, πέντε αγωνιστικές πριν από το φινάλε.

Ο Δικέφαλος του Βορρά πανηγύρισε την πρώτη κούπα μέσα στο 2019, με αυτό να είναι το καλύτερο… πρόγευμα για τους 5000 ΠΑΟΚτζήδες που ταξίδεψαν στην Ξάνθη, καθώς υπάρχει και το παιχνίδι των Ανδρών με την ομώνυμη ομάδα, η οποία και αυτή περιμένει την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης στο 60ο λεπτό με τον Διαμαντή, ο οποίος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ενώ θα μπορούσε να πετύχει και άλλα τέρματα στον αγώνα.

Έτσι, η Κ19 του ΠΑΟΚ τελείωσε πανηγυρικά την μοναχική της διαδρομή προς τον τίτλο, καθώς έχει μείνει αήττητη σε όλο το πρωτάθλημα της Super League  κάνοντας σε όλη την χρονιά επίδειξη δύναμης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ