Βέρα: «Φανταστικά γκολ ο Αρης, δεν παίξαμε καλά στο δεύτερο ημίχρονο»

Βέρα: «Φανταστικά γκολ ο Αρης, δεν παίξαμε καλά στο δεύτερο ημίχρονο»

Ο προπονητής του ΟΦΗ παραδέχτηκε την ανωτερότητα του αντιπάλου της ομάδας του, κάνοντας λόγο για δύο φανταστικά γκολ των κιτρινόμαυρων.

Ο Χάιμε Βέρα δεν είχε κανένα πρόβλημα να παραδεχτεί οτι ο Άρης ήταν καλύτερος και κέρδισε δίκαια στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο Χιλιανός τεχνικός του ΟΦΗ αναφέρθηκε και στη συνέχεια του πρωταθλήματος για την ομάδα του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι:«Νομίζω ότι ο Άρης έπαιξε πολύ καλά σήμερα. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν πιο καλός από εμάς και κέρδισε τον αγώνα. Τα πήγαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο χάσαμε τις όποιες ευκαιρίες είχαμε. Συγχαρητήρια στον Άρη έπαιξε καλή μπάλα και κέρδισε».

Για τη βαθμολογική θέση της ομάδας του: «Ξέρουμε ότι είναι δύσκολα, το ξέραμε ότι δεν θα είναι εύκολο και αυτό το παιχνίδι. Έχουμε τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα τώρα, να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Μακάρι να πάμε καλά και να πάρουμε βαθμούς».

Για το πώς ήρθε η ήττα για τον ΟΦΗ: «Η ομάδα που θα παίξει καλά μπάλα και θα βγει μπροστά έχει ευκαιρία να νικήσει, εμείς δεν το κάναμε αυτό. Δεν παίξαμε καλά στο δεύτερο ημίχρονο, ο Άρης έβαλε δυο γκολ φανταστικά. Περιμένουμε να δούμε τι θα κάνουμε στα ματς που απομένουν. Είμαστε ευχαριστημένοι με τους παίκτες, έχουμε κάνει δουλειά».

Νωρίτερα ο τεχνικός του ΟΦΗ είχε πει στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Ο Άρης ήταν καλύτερος από μας στο δεύτερο ημίχρονο. Κέρδισε η ομάδα που έπαιξε καλύτερα και αυτή ήταν ο Άρης. Περιμέναμε πολύ πίσω και δεν ήταν καλό για μας, ειδικά από τη στιγμή που ο Άρης έχει πολύ καλούς παίκτες, με τεχνική. Συγχαρητήρια στον Άρη, ήταν πιο καλός μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ