Παντελίδης: «Κρατάμε την αντίδραση, η ομάδα έχει χαρακτήρα»

Παντελίδης: «Κρατάμε την αντίδραση, η ομάδα έχει χαρακτήρα»

Η αποφασιστικότητα του Άρη στο δεύτερο ημίχρονο του ματς με τον ΟΦΗ άρεσε στον προπονητή του Σάββα Παντελίδη

Ο Άρης πέτυχε την ανατροπή με 3-1 επί του ΟΦΗ, έχοντας πολύ ανεβασμένη απόδοση στο δεύτερο ημίχρονο, όπως σημείωσε και ο Σάββας Παντελίδης. Ο Έλληνας τεχνικός εκτίμησε τη σωστή αντίδραση της ομάδας του και την ηρεμία που έβγαλε στην επανάληψη, καθώς και την πίστη για τη νίκη που έδειξαν οι οπαδοί των κίτρινων που βρέθηκαν στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Για τη νίκη: «Με το γκολ του αντιπάλου το σκορ ήταν αντίθετο προς την εικόνα του ματς. Έπρεπε να παραμείνουμε ήρεμοι, συμβαίνει αυτό σε ομάδες που χτίζονται, αλλά από το αποτέλεσμα φαίνεται να έχει χαρακτήρα. Όταν έφυγε η νευρικότητα οδηγηθήκαμε στη νίκη. Θα κρατήσουμε την αντίδραση, έδειχνε η ομάδα ότι θα το γυρίσει. Το Σάββατο έχουμε ένα δύσκολο ματς. Πετύχαμε μια σημαντική νίκη, αλλά δεν τελειώνει εδώ το πρωτάθλημα».

Για το αν ο κόσμος αισθανόταν σιγουριά: «Το εισέπραξα κι εγώ. Στο ημίχρονο το πιο σημαντικό που είπαμε είναι ότι μπορούμε μεν να κερδίσουμε αλλά σημασία έχει να αποβάλουμε τη νευρικότητα και με ηρεμία και σωστές διαδικασίες να φτάσουμε κοντά στην εστία του αντιπάλου, ο ρυθμός κούρασε τον ΟΦΗ. Την ηρεμία του κόσμου την εισπράττουμε κι εμείς».

Για τη φάση του πέναλτι και αν υπήρξε συνεννόηση: «Θα το μάθετε. Πρώτα στην οικογένεια και μετά οι υπόλοιποι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ