Κατάληψη της Ξάνθης από 5.000 οπαδούς του ΠΑΟΚ (pics)

Κατάληψη της Ξάνθης από 5.000 οπαδούς του ΠΑΟΚ (pics)

Οι οπαδοί του Δικεφάλου έχουν κατακλύσει κερκίδες του «Xanthi Arena» και στηρίζουν έμπρακτα τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους παίκτες του.

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Ξάνθη για την 26η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, με τους φιλάθλους του Δικεφάλου να έχουν κάνει απόβαση στην ακριτική πόλη.

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έχουν δώσει ασπρόμαυρο χρώμα στις κερκίδες του «Xanthi Arena» και έχουν δημιουργήσει φανταστική ατμόσφαιρα. Συγκεκριμένα, στις εξέδρες του γηπέδου βρίσκονται περισσότεροι από 5.000 οπαδοί του Δικεφάλου, οι οποίοι ταξίδεψαν από όλες τις πόλεις της Βόρειας Ελλάδας και στηρίζουν έμπρακτα την αγαπημένη τους ομάδα.

Οι Ασπρόμαυροι οπαδοί στέκονται δίπλα στον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους παίκτες του, οι οποίοι φέτος πραγματοποιούν σπουδαία σεζόν και οδεύουν ολοταχώς για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο κόσμος αναγνωρίζει τη σπουδαία προσπάθεια της ομάδας και σε ένα ακόμα παιχνίδι βρίσκεται δίπλα της. Ο ΠΑΟΚ είναι ενωμένος σαν μία γροθιά και η απόβαση 5000 οπαδών του στο γήπεδο της Ξάνθης αποδεικνύει του λόγου το αληθές.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ