ΟΦΗ: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο λόγω ζαλάδων ο Σωτηρίου

ΟΦΗ: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο λόγω ζαλάδων ο Σωτηρίου

Ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ ζαλιζόταν πολύ έντονα και μετά το τέλος του αγώνα με τον Αρη και έτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης βρέθηκε ο Δημήτρης Σωτηρίου μετά το τέλος του αγώνα με τον Αρη. Ο 32χρονο τερματοφύλακας του ΟΦΗ ζαλιζόταν έντονα εξαιτίας μια σύγκρουσης που είχε με κεφάλι στο δοκάρι κατά το πρώτο ημίχρονο του ματς.

Στο δεύτερο ημίχρονο κατάφερε να παραμείνει στο χορτάρτι για περίπου 12 λεπτά πριν γίνει αναγκαστική αλλαγή από τον Στρέζο στο 58’.

Οι ζαλάδες συνεχίστηκαν και μετά το τέλος του αγώνα με τον Ελληνα «κίπερ» να μην μπορεί να περπατήσει καλά εξαιτίας αυτών.

Αμέσως κλήθηκε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο «Ιπποκράτειο» προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις. Πλέον από τα αποτελέσματα που θα προκύψουν θα κριθεί αν ο άτυχος ποδοσφαιριστής θα ταξιδέψει μαζί με την υπόλοιπη αποστολή για την Κρήτη.

Πάντως ο Σωτηρίου είχε μια εξαιρετική εμφάνιση σήμερα, με αποκορύφωμα την εκπληκτική του επέμβαση στο πέναλτι του Ματέο Γκαρσία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ