Απόλλων Σμύρνης: Χωρίς Ακόστα κόντρα στον Παναθηναϊκό

Απόλλων Σμύρνης: Χωρίς Ακόστα κόντρα στον Παναθηναϊκό

Ο Ακόστα δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και δεν βρίσκεται στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Απόλλων Σμύρνης μπορεί μετά τη νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα στην Λιβαδειά να υποβιβάστηκε και μαθηματικά, με βάση το πλάνο του Γιώργου Βασιλειάδη για αναδιάρθρωση, αλλά δεν πρόκειται να πέσει αμαχητί στον αυριανό αγώνα με τον Παναθηναϊκό (1/4, 19:00).

Η Ελαφρά Ταξιαρχία θα παλέψει για ένα θετικό αποτέλεσμα, προκειμένου να δώσει χαρά στον κόσμο της, τον οποίο πλήγωσε πολύ με την τραγική της πορεία στη φετινή σεζόν.

Στο παιχνίδι με τους Πράσινους ο Λευτέρης Βελέντζας δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ακόστα, ο οποίος ταλαιπωρείται από τραυματισμό.

Εκτός από τον Ακόστα, ο τεχνικός της ομάδας της Ριζούπολης δεν αντιμετωπίζει κάποιο άλλο πρόβλημα. Συγκεκριμένα, την αποστολή του Απόλλωνα απαρτίζουν οι  Χουάντερσον, Αστράς, Κύργιας, Βαφέας, Κοντοές, Στάθης, Ναδάλες, Οριουέλα, Ρώσση, Οικονομόπουλος, Γκίνο, Γαρουφαλιάς, Ντ’ Ούρσο, Αγρόδημος, Ντεφεντερίκο, Μπεντινέλι, Κοντογιαννόπουλος, Ελ Χέλβε, Ναζλίδης και Βάρκας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ