«Ο ΠΑΟΚ κρατά στα χέρια του τον τίτλο»

«Ο ΠΑΟΚ κρατά στα χέρια του τον τίτλο»

Με τη νίκη του ΠΑΟΚ στη Ξάνθη ασχολήθηκε και ο Τύπος στη Ρουμανίας κάνοντας διθυραμβικά σχόλια για τον Ράζβαν Λουτσέσκου με αυτά που έχει πετύχει μέχρι στιγμής στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε και την Ξάνθη και βαδίζει ολοταχώς γι την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Με την 23η νίκη στα Πηγάδια ασχολήθηκε και ο Τύπος στη Ρουμανία με τους συμπατριώτες του Ραζβάν Λουτσέσκου, να τον αποθεώνουν σημειώνοντας «πως… κανείς δεν μπορεί να σταματήσει τον Λουτσέσκου».

Επίσης αναφέρουν πως: «ο ΠΑΟΚ κρατά στα χέρια του τον τίτλο μετά τον τελευταίο θρίαμβο στο ελληνικό πρωτάθλημα και τη νίκη επί της Ξάνθης με 2-1».

Στην Ρουμανία δεν είναι η πρώτη φορά που ασχολούνται με τον ΠΑΟΚ και τις επιτυχίες του. Μετά από κάθε παιχνίδι υπάρχει ειδική αναφορά για την ομάδα της Θεσσαλονίκης και τον Ράζβαν Λουτσέσκου.

Όπως επίσης και στα μεταγραφικά θέματα του Δικεφάλου κάτι που αναμένεται να γίνει και το καλοκαίρι. Οι Ρουμάνοι σκοπεύουν να στείλουν στην αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό τηλεοπτικά συνεργία προκειμένου να καταγράψουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ