Νικολάου : «Κύριος στόχος μας είναι το πρωτάθλημα και το Κύπελλο»

Νικολάου : «Κύριος στόχος μας είναι το πρωτάθλημα και το Κύπελλο»

Ο Δημήτρης Νικολάου τόνισε πως ο Ολυμπιακός πρέπει να δώσει τον καλύτερο του εαυτό για να κατακτήσει το πρωτάθλημα, ενώ σχολίασε και την πορεία των ερυθρολεύκων στο Champions League.

Ο Δημήτρης Νικολάου μίλησε στην κάμερα της NOVA για την σημερινή αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Ο νεαρός αμυντικός των ερυθρολεύκων αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στο πρωτάθλημα και ξεκαθάρισε πως ο μοναδικός στόχος για την ομάδα του είναι να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα. Επίσης μίλησε για την πορεία και τον αποκλεισμό από τον όμιλο του Champions League, ενώ έκανε ειδική αναφορά για το γεγονός πως αγωνίστηκε στο Καμπ Νου και το Τορίνο.

Ο Νικολάου τέλος, σχολίασε τον σημερινό αντίπαλο των ερυθρολεύκων τονίζοντας πως είναι μια πολύ καλή ομάδα και πως ο Ολυμπιακός θα πρέπει να δώσει τον καλύτερο του εαυτό.

Aναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη φετινή παρουσία του Ολυμπιακού στο Champions League: «Όλοι γνωρίζαμε ότι θα ήταν ένας πάρα πολύ δύσκολος όμιλος. Κάναμε ό,τι μπορούσαμε και είχαμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Παίξαμε με δύο από τις μεγαλύτερες ομάδες και δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό. Είχαμε κάποια άσχημα αποτελέσματα, όμως, πήραμε το βαθμό στον αγώνα με την Μπαρτσελόνα. Πιστεύω ότι ήταν μια καλή προσπάθεια απέναντι σε τέτοιους αντιπάλους».

Για το γεγονός ότι έπαιξε σε Τορίνο και Καμπ Νόου: «Ήταν ξεχωριστές εμπειρίες, τις οποίες δεν θα ξεχάσω ποτέ. Ήταν πάρα πολύ σημαντικό για εμένα να παίξω σε τέτοιο επίπεδο, απέναντι σε τέτοιους αντιπάλους. Έπαιξα, ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει που έχω παίξει, αλλά βλέπω ότι μπορώ να ανταπεξέλθω σε τέτοιο επίπεδο και συνεχίζω».

Για το ματς με τον Παναιτωλικό: «Είναι μια πολύ καλή ομάδα. Εμείς θα πάμε στο Αγρίνιο, όπως πηγαίνουμε σε όλες τις έδρες. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Αυτή τη στιγμή κύριος στόχος είναι το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να βρεθούμε εκεί που ανήκουμε».

Για το γεγονός ότι ο Παναιτωλικός θα προσπαθήσει να κάνει παιχνίδι, σε αντίθεση με τις πιο πολλές ομάδες που προσπαθούν να παίξουν άμυνα απέναντι στον Ολυμπιακό: «Όπως είπα και πριν, είναι μια πολύ καλή ομάδα. Σίγουρα θα είναι ένα καλό παιχνίδι και ευελπιστώ η ομάδα μου να κερδίσει και να πάρει τους τρεις βαθμούς».

Για το κατά πόσον ο Ολυμπιακός μπορεί να κόψει πρώτος το νήμα στο πρωτάθλημα: «Ο Ολυμπιακός όλα τα χρόνια προσπαθεί να κόψει πρώτος το νήμα. Είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και κάθε χρόνο παίζουμε για το πρωτάθλημα. Φέτος είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Εμείς θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο, για να δούμε τι καταφέραμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ