Πατέρας του Κούτρη: «Παιδί μου, μ’ έκανες υπερήφανο»

Πατέρας του Κούτρη: «Παιδί μου, μ’ έκανες υπερήφανο»

Ο πατέρας του Λεονάρντο Κούτρη, δεν έκρυψε την περηφάνια του για την κίνηση του γιου του μετά το τέλος του αγώνα με τον Ατρόμητο

Ο Λεονάρντο Κούτρης έκανε μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο, την κίνηση που συγκίνησε όλη την Ελλάδα, παίζοντας με μικρό φίλαθλο των ερυθρόλευκων που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας. Όλοι μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τον νεαρό αμυντικό των πειραιωτών και ο πατέρας του διεθνούς άσου, Μανώλης Κούτρης είχε κάθε λόγο να αισθάνεται περήφανος για τον γιο του.

«Καλημέρα καλή εβδομάδα και καλό μήνα να έχετε φίλοι μου. Όσο για σένα παιδί μου για ακόμα μία φορά με εκανες υπερήφανο Γιατί εκτός από πολύ καλός ποδοσφαιριστής είσαι και ένα πάρα πολύ καλό παιδί Ο Θεός να σε έχει πάντα καλά!!!!», ανέφερε με μήνυμα του στο facebook ο πατέρας του ερυθρόλευκου μπακ.

Ο Κούτρης έδωσε μεγάλη χαρά σ’ ένα παιδί με μια πολύ απλή κίνηση. Μια ζεστή αγκαλιά, δύο πάσες κι ένα γκολ. Ήταν μια μαγική στιγμή για τον μικρό φίλαθλο του Ολυμπιακού που έζησε το όνειρο του στο Καραϊσκάκη.

Ο Μανώλης Κούτρης έχει πολλούς λόγους για να αισθάνεται υπερήφανος για τον γιο του.

Δείτε την ανάρτηση του

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ