Σούπερ Λίγκα: Τρίτος στα εισιτήρια ο Άρης, ξεπέρασε και την ΑΕΚ!

Σούπερ Λίγκα: Τρίτος στα εισιτήρια ο Άρης, ξεπέρασε και την ΑΕΚ!

Μετά από 26 ματς στο φετινή Σούπερ Λίγκα, ο Αρης πέρασε στην 3η θέση των συνολικών εισιτηρίων που έχουν κοπεί, αφήνοντας 4η την πρωταθλήτρια ΑΕΚ. Πρώτος ο Ολυμπιακός με 20.606 οπαδούς μέσο όρο ανά παιχνίδι, 2ος ο διαφαινόμενος πρωταθλητής ΠΑΟΚ.

Αναλλοίωτη δαιτήρησε τη δυναμική των οπαδών του ο Αρης, παρά τη δύσκολη εξαετία που βίωσε η ομάδα κατά την οποία τα τέσσερα χρόνια εξ αυτών τα πέρασε σε Football League, και Γ’ Εθνική.

Αυτό «αποτυπώνεται» περίτρανα από την αναρρίχηση των κίτρινων στην 3η θέση της σχετικής κατάταξης όσον αφορά τα εισιτήρια στη φετινή Σούπερ Λίγκα.
Μετά από 26 αγωνιστικές το «Κλεάνθης Βικελίδης» μετρά 118.787 «μαγικά χαρτάκια» επίδοση που ξεπερνάει ακόμη και αυτή της ΑΕΚ που έχει 118.521. Κι αυτό σε μια χρονιά που η Ενωση είναι πρωταθλήτρια Ελλάδος, που επέστρεψες στους ομίλους του Champions League μετά από πολλά χρόνια και που χτίζει νέο γήπεδο.

Στο ματς με τον ΟΦΗ στο Βικελίδης χθες (31/3) κόπηκαν 9.283 εισιτήρια την ώρα που στο ΟΑΚΑ στο ματς της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό ο απολογισμός ήταν 5.258

Βεβαίως η Ενωση προηγείται για λίγο του Αρη σε μέσους όρους 9.877 έναντι 9.137, ενώ η ομάδα του Χιμένεθ μετρά και ένα ματς κεκλεισμένων των θυρών αυτό με τον «Θεό του πολέμου».

Από εκεί και πέρα στην πρώτη θέση φιγουράρει ο Ολυμπιακός, ο οποίος παρότι –εκτός συγκλονιστικού- μένει μακριά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ξεπερνάει τις 20.000 οπαδούς σε μέσο όρο. Γεγονός που καταδεικνύει τη δυναμική του Πειραιώτικου συλλόγου.

Οσο για τον διαφαινόμενο πρωταθλητή ΠΑΟΚ, είναι 2ος με 231.458 εισιτήρια συνολικά και μέσο όρο 17.804 σε κάθε ματς στην Τούμπα.

Από εκεί και πέρα πιο πίσω είναι ο Παναθηναϊκός των πολλών προβλημάτων φέτος με 88.835 εισιτήρια, που όπως είναι φυσικό δεν «τραβάει» τους οπαδούς του στο ΟΑΚΑ.

Πρώτη από τις επαρχιακές ομάδες (πλην δηλαδή Αθήνας και Θεσσαλονίκης) είναι ο ΟΦΗ ο οποίος παρά την κακή του πορεία βλέπει περίπου 3,500 οπαδούς του να τον στηρίζουν σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι.

Τέλος αρνητική εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι στην τελευταία θέση βρίσκεται ο 4ος Ατρόμητος με μόλις 834 εισιτήρια ανά ματς, παρότι οι Περιστεριώτες πραγματοποιούν την καλύτερη ίσως σεζόν της ιστορίας τους.

ΟΙ ΜΕΣΟΙ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΟΛΑ ΣΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ