Tην Τετάρτη η συνεδρίαση για την τροπολογία Βασιλειάδη

Tην Τετάρτη η συνεδρίαση για την τροπολογία Βασιλειάδη

Την προσεχή Τετάρτη (03/04) θα συνεδριάσει η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ, για την τροπολογία του υφυπουργού Αθλητισμού για την αναδιάρθρωση των επαγγελματικών πρωταθλημάτων.

Την Παρασκευή (05/04) εκπνέει η προθεσμία που έχει δοθεί στην ΕΠΟ προκειμένου να καταθέσει τις προτάσεις της, επί της τροπολογίας του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη,σχετικά με την αναδιάρθρωση των επαγγελματικών πρωταθλημάτων.

Ως εκ τούτου η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ, που αποτελείται από μέλη της Ε.Ε. της Ομοσπονδίας, εκπροσώπους της Σούπερ Λίγκας και τον πρόεδρο της Football League θα συνεδριάσει την Τετάρτη με κύριο θέμα της το άνωθεν ζήτημα.

Να υπενθυμίσουμε ότι ομάδες της Superleague επισκέφτηκαν τον Υφυπουργό Αθλητισμού και αιτήθηκαν να μην μειωθεί από 16, σε 14 ο αριθμός των ομάδων της πρώτης  κατηγορίας, χωρίς να «διαταραχθεί» το συμβόλαιο της ΕΡΤ με τις επτά ΠΑΕ, εισπράττοντας την αρνητική απάντηση του Γιώργου Βασιλειάδη.

Από πλευρά της η ΕΠΟ προβληματίζεται για το κατά ποσό η Football League πρέπει να παραμείνει στην τροπολογία ως επαγγελματική κατηγορία, ενώ αναμένεται να διατυπωθεί η άρνησή της να δημιουργηθεί Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών σε κάθε Λίγκα, ενώ σήμερα υπάρχει μία και λειτουργεί στην Ομοσπονδία.

Όλα τα παραπάνω αναμένεται να ξεκαθαρίσουν στο τέλος της εβδομάδας, όταν και θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση των εκπροσώπων με τον Γιώργο Βασιλειάδη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ