Απόλλων Σμύρνης – Παναθηναϊκός: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Απόλλων Σμύρνης – Παναθηναϊκός: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Οι Χατζηθεοδωρίδης, Κουρμπέλης, Μακέντα, καθάρισαν το ματς στη Ριζούπολη. Θετικό το ντεμπούτο του Αποστολάκη στο πρωτάθλημα. Καλός κι ο Στάικος.

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις νίκες μετά από τέσσερα σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα, επικρατώντας 3-1 εκτός έδρας του Απόλλωνα Σμύρνης με τον Μακέντα να «ξεμπουκώνει» και τους… μικρούς να δίνουν τη νίκη στο τριφύλλι. Με 10 παίκτες αγωνίστηκε για 40 λεπτά ο Απόλλων, μετά την αποβολή του Τομάς.

Αναλυτικά η κριτική των παικτών του «τριφυλλιού» στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα.

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΤΣΑΡΗΣ: Ο 23χρονος τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού φέρει ευθύνη στο γκολ του Απόλλωνα, αφού έκανε άστοχη έξοδο. Στο 67’ βγήκε πολύ μακριά από τη περιοχή του και παρεμπόδισε όσο χρειαζόταν τον  Ελ Χέλβε, ο οποίος μπερδεύτηκε και δεν κατάφερε να τον περάσει και να  σκοράρει σε κενή εστία.

ΚΩΣΤΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ: Θετικό ντεμπούτο για τον νεαρό δεξιό μπακ χαφ. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο είχε πολλές προωθήσεις. Σε μία απ’ αυτές κέρδισε το φάουλ από το οποίο έγινε το 0-1. Έκανε, όμως και το φάουλ με το οποίο μείωσαν οι γηπεδούχοι. Ανασταλτικά, πάνως, δεν είχε θέμα με τον πιο έμπειρο Ναδάλες.

ΕΜΑΝΟΥΕΛ ΙΝΣΟΥΑ: Έπαιξε αριστερό στόπερ και δεν είχε δύσκολο έργο. Επιχείρησε να προωθηθεί ορισμένες φορές, αλλά δεν είχε ουσία.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΛΟΒΕΤΣΙΟΣ: Στο γκολ του Απόλλωνα έχασε κατά κράτος τη μάχη από τον σκόρερ Βαφέα. Ένα άνετο απόγευμα για τον Κολοβέτσιο. Αμυντικά δεν χρειάστηκε να κάνει πολλά πράγματα. Επιθετικά είχε μία κεφαλιά πάσα στον Κουρμπέλη στο δεύτερο μέρος.

ΟΥΣΜΑΝ ΚΟΥΛΙΜΠΑΛΙ: Ένα λάθος έκανε στο 67’ όταν έχασε τη μπάλα σε καίριο σημείο και βγήκε η κάθετη στον Ελ Χέλβε. Στο 0-1 είχε ένα καλό άλμα, δεν άγγιξε τη μπάλα, αλλά με την κίνησή του αιφνιδίασε και τον Αστρά.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΡΜΠΕΛΗΣ: Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού είχε την ασίστ στον Καμπετσή για το 0-2, είχε μία χαμένη ευκαιρία και επίσης κέρδισε το φάουλ από το οποίο ξεκίνησε το 1-3. Ένα ακόμα καλό παιχνίδι από τον διεθνή χαφ.

ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΣΤΑΪΚΟΣ: Ο 23χρονος μέσος του Παναθηναϊκού ανασταλτικά δεν είχε θέματα, ενώ επιθετικά βοήθησε με τις εκτελέσεις στημένων φάσεων. Στο δεύτερο μέρος ήταν σαφώς πιο ανεβασμένος και με περισσότερες πρωτοβουλίες.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΩΝΗΣ: Ο μέσος του «τριφυλλιού» έπαιξε όσο χρειαζόταν. Είχε δύο τελικές, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Αμυντικά κράτησε τη θέση του.

ΦΕΝΤΕΡΙΚΟ ΜΑΚΕΝΤΑ: Ο Ιταλός χαφ πέτυχε ένα παλικαρίσιο γκολ. Το έψαχνε πολύ καιρό, είχε να σκοράρει δύο και πλέον μήνες και το τέρμα που σημείωσε ήταν απόδειξη των ικανοτήτων του. Απέφυγε τρεις παίκτες κι εκτέλεσε με το αριστερό.

ΗΛΙΑΣ ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ: Ο αριστερός μπακ χαφ του Παναθηναϊκού πέτυχε το 0-1 με ωραία εκτέλεση φάουλ από τα πλάγια. Με ένα ακόμα φάουλ επίσης ξεκίνησε το 0-2. Με έξυπνο χτύπημα βρήκε ωραία τον Κουρμπέλη και τα υπόλοιπα ήταν απλά.

ΑΡΓΥΡΗΣ ΚΑΜΠΕΤΣΗΣ: Ο ταλαντούχος επιθετικός σημείωσε το 0-2 με κοντινή προβολή. Πέτυχε κι αυτός το δεύτερο γκολ στο πρωτάθλημα, έπειτα από το ματς της τέταρτης αγωνιστικής με τον Λεβαδειακό. Το είχε ανάγκη. Συνολικά, όμως, θα μπορούσε να δώσει περισσότερα πράγματα.

ΑΛΛΑΓΕΣ

ΠΑΝΟΣ ΑΡΜΕΝΑΚΑΣ: Ο ομογενής εξτρέμ μπήκε στο 76’ κι έκανε ντεμπούτο στο πρωτάθλημα. Έπαιξε δεξιά κι έδειξε αγχωμένος.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ: Μπήκε στο 83’ και πρόλαβε να μπει σε τρεις φάσεις. Στη μία κόπηκε από τους αντιπάλους, στις άλλες δύο βγήκε τετ α τετ με τον Αστρά, αλλά στην πρώτη ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα απέκρουσε και στη δεύτερη πλάσαρε άουτ.

ΤΑΣΟΣ ΧΑΤΖΗΓΙΟΒΑΝΗΣ: Πέρασε στο γήπεδο στο 85’ και είχε μία πάσα στον Εμμανουηλίδη, αλλά ο τελευταίος δεν την εκμεταλλεύτηκε

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ