ΑΕΚ: «Τσεκάρει» τον  Φελίπε Σόουζα Φερέιρα του ΟΦΗ

ΑΕΚ: «Τσεκάρει» τον Φελίπε Σόουζα Φερέιρα του ΟΦΗ

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ που είναι δανεικός στον ΟΦΗ από ομάδα της Χιλής βρίσκεται στο «στόχαστρο» της ΑΕΚ, με τους ανθρώπους της Ενωσης να έχουν εντυπωσιαστεί από την ταχύτητά του.

Μπορεί ο ΟΦΗ να βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία και να δίνει μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού, ωστόσο διαθέτει έναν παίκτη που αφήνει εξαιρετικές εντυπώσεις. Ο λόγος για τον Φελίπε Φερέιρα Σόουζα ο οποίος ήρθε μόλις στους Κρητικούς μόλις τον περασμένο Φεβρουάριο, ωστόσο έχει ήδη καταφέρει να κάνει αισθητή την παρουσία του. Μία από τις ομάδες που τον τσεκάρουν ήδη σύμφωνα με πληροφορίες, είναι η ΑΕΚ.

Ο μόλις 20 ετών Βραζιλιάνος εξτρέμ έχει δοθεί στην ομάδα του Χάιμε Βέρα με τη μορφή δανεισμού από την Κουρίκο Ουνίδο της Χιλής ως το καλοκαίρι.

Πρόκειται για έναν ταχύτατο ποδοσφαιριστή, με ικανότητα στη διείσδυση στην περιοχή, καλή ντρίμπλα. Επίσης διαθέτει έκρηξη στο πρώτο βήμα, αλλά ακόμα πιο δυνατή επιτάχυνση, λόγω του διασκελισμού του. Γενικότερα ο Φερέιρα θεωρείται ιδιαίτερα εξελίξιμος και ένα πολύ καλό πρότζεκτ για το μέλλον .

Στα αρνητικά αναφέρονται η έλλειψη διάρκειας στο παιχνίδι και η ανάγκη μυϊκής ενδυνάμωσης, γεγονός λογικά για το νεαρό της ηλικίας του. Επίσης η άμυνα δεν είναι το… φόρτε του, ενώ θέλει βελτίωση και στα τελειώματά του.

Στο πρωτάθλημα ως τώρα έχει γράψει επτά συμμετοχές, έχοντας πετύχει 1 γκολ (κόντρα στον Λεβαδειακό) έχοντας αλλάξει αισθητά την εικόνα του ΟΦΗ μεσοεπιθετικά. Οσοι είδαν το χθεσινό (31/3) ματς των ασπρόμαυρων με τον Αρη θα διαπίστωσαν πως η καλή εικόνα της ομάδας του Βέρα οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στη δική του απόδοση.

Εστω κι αν αστόχησε σε δύο τετ α τετ αμφότερα προήλθαν από δική του έμπενευση και ικανότητα στο transition παιχνίδι.

Ετσι οι άνθρωποι της ΑΕΚ τον καλοβλέπουν ως ένα πρότζεκτ για το μέλλον όμως. Φυσικά ρόλο θα παίξει και η κατηγορία που θα αγωνίζεται ο ΟΦΗ, οποίος έχει και οψιόν αγοράς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ