«Καμία επίσκεψη σε κανέναν Γκεστράνιους δεν έκανε ο κ. Μαρινάκης»

«Καμία επίσκεψη σε κανέναν Γκεστράνιους δεν έκανε ο κ. Μαρινάκης»

Ο διευθυντής επικοινωνίας του Ολυμπιακού, Κωνσταντίνος Καραπαπάς, διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες περί επίσκεψης του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Γκεστράνιους στην ανάπαυλα του Ολυμπιακός-Ατρόμητος.

Ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε χτες (31/3) τον Ατρόμητο στο Γ. Καραϊσκάκης και μετά από ένα κακό πρώτο ημίχρονο ανέτρεψε το εις βάρος του 1-0 παίρνοντας τη νίκη με 2-1. Ανατροπή που… κάποιοι προσπαθούν να αποδομήσουν, διαδίδοντας φήμες περί επίσκεψης του Βαγγέλη Μαρινάκη στα αποδυτήρια, στον διαιτητή της αναμέτρησης, Ματίας Γκεστράνιους.

Τις φήμες αυτές διαψεύδει με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο με δημόσια τοποθέτησή του ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κωνσταντίνος Καραπαπάς. Σε ανάρτησή του στο facebook, δηλώνει τα εξής επί του θέματος:

«Αναρωτιέμαι. Αυτά τα θλιβερά γιουσουφάκια δεν θέλουν, έτσι για αλλαγή, να σταματήσουν να γράφουν ψέματα; Δε θέλουν μια μέρα να αφήσουν το καρότσι με τη λάσπη; Όσο πιο πολλά τα ψέματα για τον Μαρινάκη και τον Ολυμπιακό, τόσο πιο πολλά τα ρούβλια ή έχετε σταθερό μηνιάτικο;

Καμμιά επίσκεψη σε κανέναν Γκεστράνιους δεν έκανε ο κ. Μαρινάκης ανόητοι. Κάποτε είχατε παρασύρει με μια αντίστοιχη γελοία ψευτιά σας και ΜΜΕ στην Αγγλία και μετά ζητούσαν συγγνώμη. Αλλά εκεί υπάρχει πολιτισμός…

Έχετε σπάσει τα ξεφτιλόμετρα. Τίποτα δεν απέμεινε ικανό να σας μετρήσει…»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ