Η πορτογαλική Record αποθεώνει την απόκρουση του Σα (vid)

Η πορτογαλική Record αποθεώνει την απόκρουση του Σα (vid)

Ο Ζοσέ Σα έκανε μία σπουδαία επέμβαση στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, σε φάουλ του Ουάρντα και η πορτογαλική Record αποθέωσε τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός έκανε μια μεγάλη ανατροπή κόντρα στον Ατρόμητο, καθώς βρέθηκε να χάνει στο πρώτο ημίχρονο με 1-0, όμως με γκολ των Γκιγέρμε και Μπουχαλάκη νίκησε με 2-1.

Οι ερυθρόλευκοι είχαν σε σπουδαία βραδιά τον Ζοσέ Σα, ο οποίος πραγματοποίησε μερικές δύσκολες επεμβάσεις. Μία από αυτές ήταν μόλις στο δεύτερο λεπτό του ματς όταν σε εκτέλεση φάουλ του Αμρ Ουάρντα εκτινάχτηκε και έσωσε την ομάδα του από σίγουρο γκολ, με μία πραγματικά εκπληκτική απόκρουση.

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως η ηλεκτρονική έκδοση της πορτογαλικής εφημερίδας, Record, αποθεώνει τον τερματοφύλακα των ερυθρόλευκων για τη απίθανη απόκρουσή του στο φάουλ του Αιγύπτιου εξτρέμ της ομάδας του Περιστερίου.

«Ο Ζοσέ Σα, ο Πορτογάλος ο οποίος αγωνίζεται στον Ολυμπιακό ως δανεικός από την Πόρτο, ήταν ο πρωταγωνιστής στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Η ομάδα του νίκησε 2-1, με επικεφαλής τον Πέδρο Μαρτίνς», αναφέρει χαρακτηριστικά στη δημοσίευση της η ηλεκτρονική έκδοση της πορτογαλικής εφημερίδας.

Δείτε τη δημοσίευση της πορτογαλικής ιστοσελίδας:

https://twitter.com/Record_Portugal/status/1112687401078534145

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ