Γκιγιέρμε: «Ήθελα ένα γκολ για να το αφιερώσω στο γιο μου»

Γκιγιέρμε: «Ήθελα ένα γκολ για να το αφιερώσω στο γιο μου»

Στον γιο του αφιέρωσε το γκολ κόντρα στον Ατρόμητο ο Γκιγιέρμε, ο οποίος εξέφρασε την ευχαρίστησή του που κατάφερε να σκοράρει μπροστά στο κοινό του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει δύσκολη νίκη κόντρα στον Ατρόμητο με 2-1 στο «Γ. Καραϊσκάκης», με τον Γκιγιέρμε να δίνει το σύνθημα για την ανατροπή ισοφαρίζοντας προσωρινά σε 1-1 για τους «ερυθρόλευκους».

Μιλώντας στο δίκτυο LANCE, ο έμπειρος βραζιλιάνος χαφ αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τους Περιστεριώτες αλλά και στην προσωπική του απόδοση, εκφράζοντας την ευχαρίστησή του για το γεγονός πως κατάφερε να σκοράρει μπροστά στον κόσμο της ομάδας.

Μάλιστα, όπως δήλωσε αργότερα η επίτευξη ενός γκολ ήταν κάτι που προσδοκούσε, ώστε να μπορέσει να το αφιερώσει στο γιο του.

«Ήταν μία πολύ ξεχωριστή μέρα για μένα. Πήραμε άλλη μία ημέρα. Το κάναμε μπροστά στον κόσμο μας και χαίρομαι πολύ που σκόραρα. Ήταν κάτι που το περίμενα για να το αφιερώσω στον γιο μου» ανέφερε χαρακτηριστικά ο 27χρονος, ενώ πρόσθεσε:

«Ήρθε στην σωστή στιγμή γιατί ήμασταν πίσω στο σκορ και μπόρεσα να προσφέρω και να βοηθήσω και στην επίθεση. Η ομάδα συνεχίζει σε καλό δρόμο, είναι σημαντικό πως έχει σταθερότητα και για μένα είναι σημαντική η επιλογή που έκανα στην πρώτη μου χρονιά εδώ στην Ελλάδα. Είμαι χαρούμενος για όλο αυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ