ΟΦΗ: «Μέσα» ο Γιακουμάκης, παίζει με ΠΑΣ!

ΟΦΗ: «Μέσα» ο Γιακουμάκης, παίζει με ΠΑΣ!

Ο 24χρονος επιθετικός ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και τέθηκε στη διάθεση του Χάιμε Βέρα για τη μεγάλη μάχη με τον ΠΑΣ Γιάννινα (06/04, 17:15).

Την προετοιμασία του για τον τελικό παραμονή παραμονής με τον ΠΑΣ Γιάννινα (06/04, 17:15) συνεχίζει ο ΟΦΗ, με την προπόνηση της Τρίτης να επιφυλάσσει ευχάριστα νέα για τον Χάιμε Βέρα.

Ο τεχνικός των Κρητικών είδε με ικανοποίηση τον Γιώργο Γιακουμάκη να ξεπερνάει τον τραυματισμό του και να προπονείται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα. Ο 24χρονος φορ επέστρεψε σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων και τέθηκε στη διάθεση του Χιλιανού για τη μεγάλη μάχη με την ομάδα των Ιωαννίνων.

Αντίθετα με τον Γιακουμάκη, ο Αντίλ Ναμπί ακολούθησε και πάλι ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Βαγιεμπά Σακόρ έκανε θεραπεία. Ατομικό πρόγραμμα για προληπτικούς λόγους έκανε και ο Δημήτρης Σωτηρίου, ο οποίος αύριο (3/4) αναμένεται να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Οσον αφορά στο σημερινό πρόγραμμα, η προπόνηση της κρητικής ομάδας περιελάμβανε αερόβιες ασκήσεις, ενώ όσοι αγωνίστηκαν στο ματς με τον Άρη έκαναν αποκατάσταση. Η επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για τις 10:00 το πρωί της Τετάρτης (3/4).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ