Λαμία: Στην αποστολή ο Σκόνδρας, εκτός οι Σαράνοφ και Βασιλαντωνόπουλος

Λαμία: Στην αποστολή ο Σκόνδρας, εκτός οι Σαράνοφ και Βασιλαντωνόπουλος

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Λαμίας για το ματς του Κυπέλλου με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ - «Μέσα» ο Σκόνδρας, εκτός για λόγους τακτικής οι Σαράνοφ και Βασιλαντωνόπουλο.

Ετοιμη για τη μεγάλη μάχη με την ΑΕΚ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας είναι η Λαμία, με την ομάδα της Φθιώτιδας το απόγευμα της Τρίτης να ολοκληρώνει χωρίς απρόοπτα την προετοιμασία της για το αυριανό παιχνίδι στο ΟΑΚΑ (03/04, 21:30).

Στην σημερινή προπόνηση, που διεξήχθη στο γήπεδο της Νέας Άμπλιανης, ο Μάκης Χάβος είδε με ικανοποίηση τον Γιάννη Σκόνδρα να ξεπερνάει τις ενοχλήσεις που είχε από το πρόσφατο παιχνίδι με τον Πανιώνιο και να ακολουθεί κανονικά το πρόγραμμα της ομάδας.

Ο έμπειρος άσος συμπεριελήφθη στην αποστολή, στην οποία δεν βρίσκεται ο Μπόγιαν Σαράνοφ για λόγους τακτικής, όπως επίσης και ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Νίκος Μελίσσας.

Αναλυτικά η αποστολή: Μελίσσας, Κατσίκας, Αντέτζο, Καρυπίδης, Μπεχαράνο, Σκόνδρας, Βάντερσον, Ασίγκμπα, Πλιάτσικας, Πίτι, Μπερτόλιο, Τομάς, Δημούτσος, Επστάιν, Μπλάζιτς, Μπουλούλης, Μπαράλες, Καραμάνος, Ασούμπρε, Τσούκαλος, Κωστίκας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ