«Η Λας Πάλμας μπορεί να ρίξει τις απαιτήσεις της για Αραούχο»

«Η Λας Πάλμας μπορεί να ρίξει τις απαιτήσεις της για Αραούχο»

 Ισπανικό δημοσίευμα κρατά... ορθάνοικτο το παράθυρο για την επιστροφή του Αραούχο στην Ένωση, τονίζοντας πως η Λας Πάλμας παρουσιάζεται διαλλακτική.

Δημοσίευμα της ιστοσελίδας «tintaamarilla», που ασχολείται εκτενώς με το ρεπορτάζ της Λας Πάλμας, έκανε λόγο για σοβαρή πιθανότητα να προκύψει κίνηση της ΑΕΚ για την απόκτηση του Σέρχιο Αραούχο το καλοκαίρι, εφόσον η ομάδα των Κανάριων Νήσων ρίξει τις -υπέρογκες προς το παρόν-απαιτήσεις της.

«Είναι αληθής η πληροφόρηση που έρχεται από την Αθήνα και αναφέρει ότι υπάρχει μια πιθανότητα η Λας Πάλμας να ρίξει τις απαιτήσεις της, ώστε να γυρίσει στη ΑΕΚ» αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα, στο οποίο γίνεται επίσης λόγος για τον τραυματισμό του «Τσίνο» που ίσως τον κρατήσει εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν, αλλά και για τον ρόλο που μπορεί να παίξει στην υπόθεση, ο Μανόλο Χιμένεθ.

Πρόκειται για ρεπορτάζ που βασίζεται σε πληροφορίες που προκύπτουν κατά βάση από την Ισπανία και συγκεκριμένα την Λας Πάλμας, επιβεβαιώνοντας έτσι πως το κεφάλαιο «Αραούχο» δεν έχει κλείσει για την ΑΕΚ. Κάτι για το οποίο… φροντίζει και ο Αργεντινός φορ, που δεν χάνει ευκαιρία να εκφράσει την αγάπη του για τους Κιτρινόμαυρους, μέσω των social media.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ