Ιβάν Σαββίδης: Βαρέλα, μεταγραφές και γηπεδικό στην ατζέντα του

Ιβάν Σαββίδης: Βαρέλα, μεταγραφές και γηπεδικό στην ατζέντα του

Ο Ιβάν Σαββίδης βρίσκεται ήδη στη Θεσσαλονίκη και φέρνει εξελίξεις στην υπόθεση Βαρέλα, αλλά και στο θέμα της κατασκευής της νέας Τούμπας.

Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης βρίσκεται από το απόγευμα της Τρίτης στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να τρέξει θέματα της ομάδας, αλλά και των επιχειρήσεων του. Ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου ήρθε στη Μακεδονία γιατί πρώτα απ’ όλα του έλειψε η ομάδα. Ο Σαββίδης θέλει να ευχαριστήσει τους παίκτες για το δώρο που του έκαναν στο ματς με την Ξάνθη όπου του αφιέρωσαν τη νίκη για τα γενέθλια του.

Ο ομογενής επιχειρηματίας αναμένεται αύριο να συνοδεύσει την αποστολή μέχρι τα αποδυτήρια της Τούμπας, όπως κάνει σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι ώστε να εμψυχώσει την ομάδα που θέλει απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης να βάλει τα θεμέλια πρόκρισης για την παρουσία της στον τελικό που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ. Ο Σαββίδης, εκτός από το πρωτάθλημα θέλει να κατακτήσει ο ΠΑΟΚ και το κύπελλο προκειμένου η ομάδα του να κάνει το ντάμπλ.

Η παρουσία του στη Θεσσαλονίκη αναμένεται να δρομολογήσει και τις οριστικές εξελίξεις στο θέμα της ανανέωσης του Φερνάντο Βαρέλα. Η προεργασία έχει έγινε το προηγούμενο διάστημα στη συνάντηση του Μπράνκο με τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή. Αυτό που απομένει είναι μια τελευταία επαφή ανάμεσα στον ποδοσφαιριστή και τον πρόεδρο της ΠΑΕ για να κλείσει μια και καλή το όλο θέμα.

Επίσης αναμένεται να προκύψει και μια κουβέντα για τα μεταγραφικά θέματα της ομάδας. Με βάση το σχεδιασμό, σε πρώτη γραμμή βρίσκεται η ενίσχυση της ομάδας στη μεσαία γραμμή με ποδοσφαιριστές από το πάνω ράφι. Επίσης θα ξεκαθαρίσει και το θέμα με τον Σέρχιο Ολιβέιρα και το πως θα το διαχειριστούν στην Τούμπα.

Τέλος ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ πέρα από τα θέματα που αφορούν τις επαγγελματικές του δραστηριότητες θα ενημερωθεί από τους συνεργάτες του και για τις εξελίξεις στο θέμα της κατασκευής της νέας Τούμπας που είναι μια από τις άμεσες προτεραιότητές του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ