Αρμενάκας: «Ο προπονητής δείχνει πλέον ότι με εμπιστεύεται περισσότερο»

Αρμενάκας: «Ο προπονητής δείχνει πλέον ότι με εμπιστεύεται περισσότερο»

Ο νεαρός στράικερ μίλησε για το ντεμπούτο του και δήλωσε χαρούμενος που ο Γιώργος Δώνης πλέον τον εμπιστεύεται και του δίνει χρόνο συμμετοχής.

Το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού έκανε ο Πάνος Αρμενάκας στον χθεσινό αγώνα του Τριφυλλιού με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη, με τον νεαρό επιθετικό να μπαίνει ως αλλαγή στο τελευταίο 15άλεπτο της αναμέτρησης.

Ο 20χρονος στράικερ σχολιάζοντας το ντεμπούτο του, δήλωσε χαρούμενος για την πρώτη του συμμετοχή με την πράσινη φανέλα, ενώ παράλληλα τόνισε ότι μπορεί να μην σκόραρε, αλλά βοήθησε την ομάδα του, ανοίγοντας χώρο για τους υπόλοιπους παίκτες.Μάλιστα, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, νιώθει πολύ καλά που ο Γιώργος Δώνης τον εμπιστεύεται και του δίνει χρόνο συμμετοχής.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Ήταν ωραίο που πήρα κάποια λεπτά συμμετοχής, ο προπονητής δείχνει τώρα πως με εμπιστεύεται περισσότερο. Το σημαντικότερο για εμάς είναι να κερδίζει η ομάδα. Η ομάδα νίκησε κι εγώ θεωρώ πως από τη στιγμή που μπήκα στο γήπεδο τα πήγα αρκετά καλά. Θα ήταν ωραία να έχω πετύχει κάποιο γκολ στην πρώτη μου συμμετοχή με την ομάδα. Πιστεύω πως όταν μπήκα στο παιχνίδι βοήθησα την ομάδα να δημιουργήσει κάποιες ευκαιρίες, με τις κινήσεις στον χώρο και την παρουσία μου στο γήπεδο. Γενικά παίξαμε καλά σαν ομάδα και κερδίσαμε το παιχνίδι.

Είχαμε τον έλεγχο του από το πρώτο ημίχρονο, απλά θα έπρεπε να είμαστε πιο πιεστικοί για να πετύχουμε δεύτερο και τρίτο γκολ. Ίσως έπρεπε να έχουμε πιο υψηλό τέμπο, δεν είναι εύκολο να αλλάξεις την κατάσταση όταν αρχίζεις να νιώθεις άνετα μέσα σε ένα ματς. Επαναλαμβάνω, όμως, θα πρέπει να έχουμε τη νοοτροπία να ψάχνουμε και δεύτερο και τρίτο γκολ για να «καθαρίζουμε» τέτοια παιχνίδια», κατέληξε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ